Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vycistit interier auta

Od: darsi odpovědí: 5 změna:
Ahoj, standardne a ocividne spatne umyvam interier auta. Auto vysaju, vyklepnu koberecky. Pak umyvam jarovou vodou plasty + sedadla, kde je to nutne, pote vlhkou hadrou s cistou vodou. Mam male deti, takze plast na dverich vozu je casto spinavy a i po mem cisteni tam proste ty svetle fleky jsou. Takove ty vlhcene ubrousky na palubovou desku vubec nic nevycisti, jsou dobre asi jen tak na ten prach. Prosim vas ženy - jak vyčistit plast vevnitř auta, aby bylo "jako nove"? Ono to auto nove je, jen ty deti ho neuveritelne nici a mne to rve srdce :( jako mam to zkusit umyt cifem? Nemohu ten plast nejak poskodit? Jak ho promazat? Z oleje nebo pronta mam strach, neudela to fleky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

3x
Auto není kuchyň ani koupelna = použij odpovídající přípravky.
Lepší je vycvičit děti aby nedelaly svincik, jde to i u malých. Nebo si nekupuj nový auto ale něco otriskanyho a uklizej jen "humus" typu presnidavka/zvratky na koberci...

re4zon
hodnocení

0x
Jestli si nedelas srandu, tak auto vezmi nekam na detailing nebo si aspon kup odpovidajici pripravky. Na plasty potrebujes idealne stetce, uterku z mikrovlakna a treba Auto Finesse Total Interior Cleaner. Parni cistic taky pomuze. Jar a cif do auta, to jsou fakt napady. Spinave nadobi asi taky nemyjes cisticem brzd, kdyz to jarem jde spatne..

hodnocení

0x
Jar na plastech dělá hnusné fleky. Mě vždy stačila teplá voda, ono stačí nenechat bordel měsíc zaschnout. Na palubovku se prodává sprej, který vytvoří antistatickou vrstvu a plocha se zároveň pěkně leskne. Bývá to často i v lidlu za pár kaček.

honzinek
hodnocení

0x

Mě vždy stačila mýdlová voda, maximálně líh. Průser jsou mastné ruce, špinavé od něčeho. Oplatka, kožní tuk, makeup, nějak se to do těch plastů zažírá. Takže občas použiju ještě líh. Víc bych na to nesahal. Je to jen auto. Nikdy jsem nepochopil co je krásného a praktického na plastové palubovce, co se leskne. Mě to přijde naprosto hnusné.

darsi
hodnocení

Dekuji dekuji, zkusim mydlovou vodu, nebo profi pripravky.. jedna se mi o ty plasty vevnitr dveri a naslapy - deti to okopou spinavyma botama... A ne, mesic zasrane auto vazne nemam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]