Nejste přihlášen/a.
Potřebuju PPR zredukovat na dn32, redukci mám sle k tomu potřebuju kousíček DN 32 PPR, 90 mm délka (Na zavaření do na trubku a zasunutí do svěrné tvarovky, protože svařit PE HD (Těch mám hodně) s PPR redukčním nátrubkem se mi asi nepovede.
Ale nevím, kde seženu takový krátký kousíček, protože všude mi budou chtít prodat asi tak 6 nebo 2 m, minimálně metr, takže otázka stojí, kde, v jaké síti, prodávají takový malý kousek , případně nemá někdo z vás doma?
Nůžky na trubky mám
Ps: v OBI mi asi 0,1 metru neprodaj co?
Případně kam instalatéři vyhazujou odřezky?
Pokud používáte svěrné tvarovky z PE HD, tak tam nemá PPR co dělat. Použijte jiný detail, tvarovku se závitem na druhém konci a tam už si můžete pokračovat s PPR.
Na to neni misto.
Potrebuji napojit do sverneho 32 Tecka PPR trubku a tak jak to mam asi udelat rozebiratelne levne a v co nejjednoduzsim provedeni? Vite kolik stoji zavitova PPR nebo PE varna tvarovka?
Redukci PPR32-25 mam. Ale nemam kus ppr32 trubky. V maro mi prodaji 4 metry za 500 ,- maro.cz/...
u ptacka jsem to nenasel...
Rano nemam cas volat po vsech certech, musim makat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.