Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde seženu 9 cm trubky PPR 32?

Od: trubka odpovědí: 7 změna:

Potřebuju PPR zredukovat na dn32, redukci mám sle k tomu potřebuju kousíček DN 32 PPR, 90 mm délka (Na zavaření do na trubku a zasunutí do svěrné tvarovky, protože svařit PE HD (Těch mám hodně) s PPR redukčním nátrubkem se mi asi nepovede.

Ale nevím, kde seženu takový krátký kousíček, protože všude mi budou chtít prodat asi tak 6 nebo 2 m, minimálně metr, takže otázka stojí, kde, v jaké síti, prodávají takový malý kousek :), případně nemá někdo z vás doma?

Nůžky na trubky mám :)

Ps: v OBI mi asi 0,1 metru neprodaj co?

Případně kam instalatéři vyhazujou odřezky?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

"Naši" vodáci běžně , pokud to po sobě neuklidí, tak hází zbytky do směsného odpadu. Velké kusy cca od půl metru víc beros sebou, menší vyhazuji. pokud byste došel na stavbu kde se dělají tyto rozvody, tak Vám jistě takový zbytek dají!

hodnocení

2x

V každej predajni inštalačných potrieb alebo v železiarstve vám meter predajú za normálnu cenu. Na také veci sa nechodí do hypermarketov.

hodnocení

1x

U Ptáčka jsem viděl 25 cm kousky.

hodnocení

1x

U mne, kolik chcete.

Případně kam instalatéři vyhazujou odřezky?***do směsného odpadu.

hodnocení

0x
Doma mam hodne odrezku…Urcite jde pouzit i jina tvarovka, tak aby Vam to pasovalo. Mozna bude i levnejsi koupit ten metr trubky, nez slozite shanet jen 10cm.

hodnocení

0x

Pokud používáte svěrné tvarovky z PE HD, tak tam nemá PPR co dělat. Použijte jiný detail, tvarovku se závitem na druhém konci a tam už si můžete pokračovat s PPR.

ppr

Na to neni misto.
Potrebuji napojit do sverneho 32 Tecka PPR trubku a tak jak to mam asi udelat rozebiratelne levne a v co nejjednoduzsim provedeni? Vite kolik stoji zavitova PPR nebo PE varna tvarovka?

Redukci PPR32-25 mam. Ale nemam kus ppr32 trubky. V maro mi prodaji 4 metry za 500 ,- maro.cz/...

u ptacka jsem to nenasel...

Rano nemam cas volat po vsech certech, musim makat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]