Dobrý den,maluji pokoj barvou HET 0147 ŠEDÁ a zajímalo by mě, nevíte proč se na zdi při malování tvoří takové "bílé" čmouhy? Vypadá to jako bych rozetřel bílou barvu a potom když to vyschne, zůstane to stejné. Je pravda, že nejvíce mi to dělá při natírání štětkou. Myslím si, že barvu jsem rozmíchal dobře ,tak mě jen napadalá špatná hustota. Jinak nátěr je proveden na původní malbu.Nevěděl by někdo? Děkuju..
Já si lámu hlavu nad tím, jestli napenetrovat pár měsíců starý nátěr (bílý, malovat budu zase bílou), protože byl trošku zaprášený, jak se byt nepoužíval a po stavebních dodatečných úpravách a borec natírá šedou na kdoví jak starou bílou bez penetrace. Ano, rozšmrdlal jste si do toho zřejmě bílou z předchozího nátěru. Jinak penetrace se nanáší štětcem (já používám ten široký) a barva válečkem, případně nástřikem. Jinak to VŽDY vypadá hrozně a ty tahy štětcem tam prostě jsou vidět (leda by to byl, pro mě nepochopitelný, designový záměr).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.