Ahoj ! Jak by jste napsali do nájemní smlouvy elektřinu pokud mám v plánu udělat přepis na nájemce? Momentálně tam mám: Nájemce je oprávněn využívat veškeré přípojky na dodavatele služeb spojených s užíváním bytu(Elektřina, voda, teplo,atd.) Jak to zapsat do smlouvy a kdy vlastně udělat přepis? A jak je to s placením komunálního odpadu, pokud si tam najemce nenahlasi trvale bydliště? Kam bych si měl roční poplatek popripadne započítat? Do najmu?
5.1. Pronajímatel umožní uzavření smlouvy s poskytovateli služeb, jako je dodávka elektřiny, Tv signálu a internetu.
Přepis jsem dělal osobně za nájemníka, od něj jsem si nechal podepsat plnou moc. Měl jsem jistotu, že to druhý den bude přepsané.
A jak je to s placením komunálního odpadu****to je dle vyhlášky obce. Všude je to jinak. Do nájmu si můžete započítat co chcete, třeba tak, že bude nájem o 500Kč vyšší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.