Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úročení jistoty/kauce

Od: matej odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, rád bych se zeptal kde najdu jaká je úroková sazba?

Pronajímateli jsem dával 10.000 jistotu a smlouvu mám na rok, tak bych chtěl vědět z jakeho úroku nebo kde je úrok určeny a o kolik penez mi bude vráceno na vic? Nejde mi o těch zřejmě par peněz, ale rad bych věděl jak se toto počítá, jelikož mám v plánu také pronajímat byt.
Diky!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pane Matěji, ale správnou odpověď nenajdete. Je sice mnoho vysvětlení a rad na internetu, ale vše je asi v tom smyslu, že to tak může být. Podobné se tu řešilo asi před měsícem.

Jen vím, že se nikdo nepochlubil, že mu soud dal za pravdu a dostal XY% úroků od pronajímatele.

Spíše sdělím ze zkušenosti, nedostanete navíc nic, třeba budete rád, že dostanete jistotu celou zpet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]