Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké lepidlo na obklady?

Od: nestastnik® odpovědí: 7 změna:

Dobré dopoledne,

jaké lepidlo mi doporučíte na vnitřní obklady (kuchyň a koupelna)?

Díky za tipy

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

2x

staci vam standart vesmes lepidla jsou na jedno brdo jen je to o cene kdyz platite znacku

doplněno 04.06.10 12:29:

do koupelny treba od den braven, cemix ,baumit ale plocha musi byt hlavne dobre ocistena

arakain77*

Já bych do koupelny použil flexibilní lepidlo jakékoliv značky.Ty levné mi někdy nedržely na podkladu.Pak jsem musel opravovat reklamace na svoje náklady.

hodnocení

A máte nějaký tip na konkrétní značku?

arakain77*

Zkuste třeba od Soudalu.Důležité je aby bylo flexibilní.Nevím proč takový blbý název,je dražší,ale drží na všem.

technikjirik*
hodnocení

0x

pokud jste amatér, což zjevně jste, pak doporučuju flexi lepidlo od knafu. Jde o to, že flexi lepidlo má dlouhou dobu korekce, takže když pracujete pomalu a uvidíte v ploše defekty, máte ještě nějaký čas pro opravu. obyčejná lepidla bez aditiv pak velmi rychle zaberou a další korekce už není možná. Je to pár korun na víc, ale když nejste profík tak se nesnažte na tomto ušetřit. Doporučuju striktně se držet návodu na balení a dodržet časy míchání.

alf*

tak nějak, já když už tak jedině knauf, je to relativně pár korun navíc s ohledem na cenu obkladu či dlažby a vlastní práci.

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že když zajdeš do nejbližších stavebnin a požádáš o flexibilní stavební lepidlo a vybereš to nejlevnější,uděláš dobře.Většina špičkových profi lepidel má třeba lepší zpracovatelnost pro profipráci,ale pokud budeš pracovat sám,nikam nespěcháš a kvality těchto lepidel nevyužiješ.Držet budou stejně dobře.Víc bude záležet na úpravě povrchu,než na samotném lepidle.Jako jeden z příkladů bych uvedl tento odkaz,ale přece nesjezdíš půl světa,abys sháněl specialitu.Dobrá jsou lepidla od Knaufu,Ceresit,Baumit a další.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]