Nejste přihlášen/a.
Dobré dopoledne,
jaké lepidlo mi doporučíte na vnitřní obklady (kuchyň a koupelna)?
Díky za tipy
staci vam standart vesmes lepidla jsou na jedno brdo jen je to o cene kdyz platite znacku
doplněno 04.06.10 12:29:do koupelny treba od den braven, cemix ,baumit ale plocha musi byt hlavne dobre ocistena
Já bych do koupelny použil flexibilní lepidlo jakékoliv značky.Ty levné mi někdy nedržely na podkladu.Pak jsem musel opravovat reklamace na svoje náklady.
pokud jste amatér, což zjevně jste, pak doporučuju flexi lepidlo od knafu. Jde o to, že flexi lepidlo má dlouhou dobu korekce, takže když pracujete pomalu a uvidíte v ploše defekty, máte ještě nějaký čas pro opravu. obyčejná lepidla bez aditiv pak velmi rychle zaberou a další korekce už není možná. Je to pár korun na víc, ale když nejste profík tak se nesnažte na tomto ušetřit. Doporučuju striktně se držet návodu na balení a dodržet časy míchání.
Myslím,že když zajdeš do nejbližších stavebnin a požádáš o flexibilní stavební lepidlo a vybereš to nejlevnější,uděláš dobře.Většina špičkových profi lepidel má třeba lepší zpracovatelnost pro profipráci,ale pokud budeš pracovat sám,nikam nespěcháš a kvality těchto lepidel nevyužiješ.Držet budou stejně dobře.Víc bude záležet na úpravě povrchu,než na samotném lepidle.Jako jeden z příkladů bych uvedl tento odkaz,ale přece nesjezdíš půl světa,abys sháněl specialitu.Dobrá jsou lepidla od Knaufu,Ceresit,Baumit a další.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.