Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena zateplení půldomku

Od: gegena odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máme v plánu zateplovat půldomek s přístavbou ve Zlíně. Zateplovaná plocha je 116 m2 mínus okna a dveře 14 m2. Zateplit se smí 8 polystyrénem a na to cihlový pásek. Podle památkářů totiž nesmí tlošťka zateplení přesáhnout 10 cm. A já bych chtěl tedy vědět, jestli cena 130 000 Kč s DPH je adekvátní, nebo jestli je to moc levné, nebo na opak drahé. Ta cena je se vším všudy i s polystyrenem i s páskem. Moc Vám děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Pokud máte pouze jednu cenovou nabídku, nechte si jich udělat víc, třeba 5 a porovnejte.Rozdíly v cenách Vás ohromí, dle mé zkušenosti s cen. nabídkami na zhotovení střechy, kde se nabídky pohybovali v rozmezí od 240 - 300 tis./kč.*ee*

Něco málo se již řešilo i zde, tak zkuste prohledat: #cena+zateplení

gegena
hodnocení

Toto je právě taková nejrozumnější nabídka, ale pořád si nejsem jistý jestli ta nejlepší pro mě. Právě proto píšu sem, kde by mi mohl někdo vypočítat a poradit za kolik by to třeba udělal někdo jiný.

hodnocení

0x

Já bych se zajímal, zdali firma má certifikát na EPS a obkladové pásky, zdali je to schválený postup ETICSem. (není)

hodnocení

0x

mě by se lépe hodnotilo, kdyby jste se rozepsali . . . např. polyš XXXkč/m2, cihla . . . XXXkč/m2 . . . další XXXkč/m2 atp. Ta cena těch krycích lištiček asi bude významným podílem navyšovat běžnou cenu.

kejki
hodnocení

0x

Mně se ta cena zdá přiměřená, hlavně, jaká bude záruka na to provedení?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]