Nejste přihlášen/a.
GRUNDFOS přečerpávačka má přímo v návodu tabulku minimálního průměru odtoku podle délky a přečerpávací výšky .Klasická vodovodní hadice bude mít problém v kolenech , vyztužená hadice by problém mít neměla
Jen ta cena je trochu vyšší než u HT potrubí
I vyztužená hadice bude mít problém. Přečtěte si, na co je to vhodné- k čištění kanalizace od fekálního vozu. Tedy rozbalíte nádobíčko, vycucnete ,sbalíte a zas odjedete. Problém je s vyspádováním. Hadice se pro trvalé odkanalizování nepoužívají.
Zdravím.Když u nás před pěti roky obec zprovoznila obecní gravitační kanalizaci ,která je ve vzdálenosti 120metrů od mého domu tak jsem byl nucený pořídit tlakovou přečerpávačku (stavebnice) a firma mi k ní dodala i hadici PE 40 ,musel jsem použít jednu spojku dodává se ve 100metrech a vše funguje bez problému ,jen než mi ji firma zakopala tak se ujistili,že je to typ hadice co se nemusí obsypávat pískem,což na 120 metrů není malé množství.Takže z mé zkušenosti doporučuji koupit PE 40 do země.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.