Nejste přihlášen/a.
Poškrábaný závit - nevhodné nářadí při montáži. Co nastavení průtoku pod hlavicí ,případně přiškrcení ostatních topných těles
Nic pod hlavicí není a v zadu je na inbus ten šroubek a ten je povolený na max a když jsem zavřel všechny radiátory tak žebřík byl do 30 min horký a když přiškrtím všechny radiátory tak zase mi topit nebudou totiž behem těch 3 hodin se ohřivá spodní trubka u hlavice a až potom to teplo jde po celém žebříku,nevím jestli se neohřívá nejdřív zpátečka a poak to leze dál ale nevím no.A závit není poškrábaný ale jen to druhý jak je ta ryska a né zavit ten je v pořádku hlavice jde dát zpět ale taky nevím jestli by ta část kde je to poškrábaný ta ryskam jestli se to nedá dokoupit?
Termoventil se dá dokoupit, pokud znáte typ nebo vezmete sebou poškrábaný...vyšroubovaný z připojovací části...ale řeště vyvážení, ne žebřík
Snad teď správný odkaz..a jak píšete; zastavím jiné radiátory, žebřík hřeje = problém topenářů (projektanta?), hydraulické vyvážení soustavy
Každopádně jim to řeknu a uvidíme s čím oni přijdou,stejně potřebuji něják snižit i hluk radiátorů takže at si oni poradí,ale děkujni za info hodí se to
Jak tu budou tak jim to řeknu at si stím dělají co chtějí.Byl tady topenář na konzultaci a řekl že to může být jak novým čerpadlem že ty nový Baxi kotle to tak mají a starší kotle ne že to dělají čerpadla,nebo filtr ucpaný a nebo při instalaci radiátoru se nedělal ten proplach atd,ale bohužel nevím jak se k tomu postaví a jestli to budou chtít řešit.tohle jhsou takový spíš dvě věci co chcou vyřešit.Jestli dojede jen stavební firma nebo jen někdo ohledně plynu.A jak se píše poškrábání nemá vliv na funkci ale na reklamaci asi jo neuznají a je to v háji a vše budu platit já.
Ano čísla tam jsou dle fotek a co jsem fotil by to mělo být na 6,budu chtít nejdřív vyvážení jestli to nebude dělat to a když ne tak se půjde na další věci uvidíme co a jak
Toho jsem si prvně nevšiml a myslel, že je to ventil s pevně daným průtokem. Pak si nastavte vyšší průtok,dáte nižší číslo,může být i ucpaný. Pak vymontovat a pročistit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.