Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žebřík, Comap

Od: tomjev® odpovědí: 23 změna:
Dobrý den,mohu se zeptat ohledně topného žebříku v koupelně půjde zakoupit šroub pod termohlavici Comap mám stále v záruce ale bohužel jsem poškodil šroub při otáčení tedy spíš jen odřel uznají reklamaci nebo ne? Víc foto mohu pak poprosit kde by se dal zakoupit? Někdo mi přijede se na to podívat a nevím jestli mi bude uznána kůly tomuhle reklamace
Žebřík, Comap
Žebřík, Comap #2
Žebřík, Comap #3

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud pujde nasroubovat hlavice, tak skrabanec nema vliv na funkci.
hodnocení

Ano jde,jde o to že přijede někdo ohledně žebříku že topí až po 4 hodinách tam kdyby náhodou se někdo díval pod hlavici tak jestli to uznají nebo ne

hodnocení

2x
Reklamace čeho? Celého topného žebříku? Proč? Co vás k tomu vede? Nestačí dokoupil termo hlavici? Nebo ji dokonce máte?
hodnocení

Hlavici mám ale ohledně topení po 4 hodinách se žebřík nahřeje tak kůly tomu jestli to budou nějak rozdělávat atd jestli to uznají nebo ne
Žebřík je napojen na ÚT, dle foto. V tom případě volejte topenáře, který to instaloval, to není na reklamaci výrobku (žebříku). Vypadá to na problém ve vyvážení topné soustavy... A to je věc topenáře a tedy i projektanta... To máte v RD nebo bytě?
hodnocení

V bytě ano je to nový byt takže vše je v záruce tak se někdo dojede na to podívat

hodnocení

1x

Zaruku vam neuznaju, ked to je zjavne doskrabane nevhodnym nastrojom. Preco vam to vadi? Hlavica to zakryva.

hodnocení

0x

Vpravo je viecko, to ked date dole, je tam imbus na odstavenie radiatora. Je to uplne otvorene naplno?

hodnocení

Ano je to jsem dával na doraz,je to úplně otevřený

Co znamená otevřený? V imbusu je drážka a ta má být na vodorovno!

hodnocení

Myslel jsem tohle na inbus viz foto
Žebřík, Comap #4

OK. Není tam u tohoto modelu

hodnocení

0x

Poškrábaný závit - nevhodné nářadí při montáži. Co nastavení průtoku pod hlavicí ,případně přiškrcení ostatních topných těles

hodnocení

Nic pod hlavicí není a v zadu je na inbus ten šroubek a ten je povolený na max a když jsem zavřel všechny radiátory tak žebřík byl do 30 min horký a když přiškrtím všechny radiátory tak zase mi topit nebudou totiž behem těch 3 hodin se ohřivá spodní trubka u hlavice a až potom to teplo jde po celém žebříku,nevím jestli se neohřívá nejdřív zpátečka a poak to leze dál ale nevím no.A závit není poškrábaný ale jen to druhý jak je ta ryska a né zavit ten je v pořádku hlavice jde dát zpět ale taky nevím jestli by ta část kde je to poškrábaný ta ryskam jestli se to nedá dokoupit?

Termoventil se dá dokoupit, pokud znáte typ nebo vezmete sebou poškrábaný...vyšroubovaný z připojovací části...ale řeště vyvážení, ne žebřík

Snad teď správný odkaz..a jak píšete; zastavím jiné radiátory, žebřík hřeje = problém topenářů (projektanta?), hydraulické vyvážení soustavy

hodnocení

Každopádně jim to řeknu a uvidíme s čím oni přijdou,stejně potřebuji něják snižit i hluk radiátorů takže at si oni poradí,ale děkujni za info hodí se to

Snížit hluk radiátorů? Takže další závada? Co na to topenáři? Rešte to důsledně...
hodnocení

Jak tu budou tak jim to řeknu at si stím dělají co chtějí.Byl tady topenář na konzultaci a řekl že to může být jak novým čerpadlem že ty nový Baxi kotle to tak mají a starší kotle ne že to dělají čerpadla,nebo filtr ucpaný a nebo při instalaci radiátoru se nedělal ten proplach atd,ale bohužel nevím jak se k tomu postaví a jestli to budou chtít řešit.tohle jhsou takový spíš dvě věci co chcou vyřešit.Jestli dojede jen stavební firma nebo jen někdo ohledně plynu.A jak se píše poškrábání nemá vliv na funkci ale na reklamaci asi jo neuznají a je to v háji a vše budu platit já.

Nemám zkušenosti s tímhle koénkretním ventilem,ale proč by tam jinak byly čísílkla?

hodnocení

Ano čísla tam jsou dle fotek a co jsem fotil by to mělo být na 6,budu chtít nejdřív vyvážení jestli to nebude dělat to a když ne tak se půjde na další věci uvidíme co a jak

Toho jsem si prvně nevšiml a myslel, že je to ventil s pevně daným průtokem. Pak si nastavte vyšší průtok,dáte nižší číslo,může být i ucpaný. Pak vymontovat a pročistit

youtu.be/...

hodnocení

Pekný ale ten nastavovací klíč nemám a nevím jak se přesně jmenuje na radiátory a na ten žebřík comap ale zkusím se podívat,děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]