Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

4Home Rapid Cleam Mop

Od: lorenc odpovědí: 4 změna:

Zdravím.Kdo má set 4Home Rapid Cleam Mop?Jak je s ním spokojený?Na netu není z fotek vidět způsob ždímání.Můžete někdo o tom napsat a doporučit?Díky za reakce.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Máte tam asi 660 recenzí. Tak snad z těch se něco dozvíte.

4home.cz/...

hodnocení

0x

Nemám sice přímo tento ale úplně identický od jiného prodejce. Cca 3roky jsme měli stejný než jsem rozbil kýbl, ale ten byl trošku jiný ale funkčně identický.

Teď mám totožnou náhradu co máte v odkazu vy a už nějaké 4měsíce fugnuje absolutně bez problému.

karel556*
hodnocení

0x
Máme ten samý a spokojenost, ždíme se tak, že se mop shora strčí do ždímacího košíku a násadou se pumpuje nahoru - dolů, tím se košík roztáčí a odstřeďuje, to jste ještě nikde neviděl?:-D
lorenc
hodnocení

Neviděl.Měl jsem jiný,tam e roztáčel koš šlápnutím na pedál.Díky za info.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]