Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Jakou řeznou desku do mlýnku na maso?

Od: pansvacinka® odpovědí: 2 změna:
avatar pansvacinka

Vy, co si maso melete doma a máte s tím zkušenosti - jakou mám použít řeznou desku když chci umlít směs hovězízo a plecka třeba na karbanátky?

Mám strojek velikost 8, řezná deska průměr 62 mm jako na obrázku. A že prej je to moc jemný. Tak nevim *nevi*


Jakou řeznou desku do mlýnku na maso?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

3x
avatar diesel

Na něco je třeba jemnější metí a na něcu pak hrubší. Pokud se Vám zdá Vaše moc jemná kupte si větší šajbu (s většími otvory dle Vaší) Samozřejmě nejprve najít poctivý obchod (železářstí, tescomu, domácí potřeby) .

Jinak máme plus, že poblíž je tescoma a vedoucí je starý poctivý obchodník a znalý sortimentu a sežené téměř nemožné (naposledy na starou Kuktu-tlakový hrnec z osmdesátých nebo ještě starší? sehnal těsnění na poklici-v jiných nemožnost sehnat!)

 

hodnocení

2x
avatar bohumil

Pokud jde o otvory jako na obrázku, tak ty jsou i asi větší, než používáme my. Tyhle nejsou určitě nějak extrémně malé.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]