Nejste přihlášen/a.
Vy, co si maso melete doma a máte s tím zkušenosti - jakou mám použít řeznou desku když chci umlít směs hovězízo a plecka třeba na karbanátky?
Mám strojek velikost 8, řezná deska průměr 62 mm jako na obrázku. A že prej je to moc jemný. Tak nevim
Na něco je třeba jemnější metí a na něcu pak hrubší. Pokud se Vám zdá Vaše moc jemná kupte si větší šajbu (s většími otvory dle Vaší) Samozřejmě nejprve najít poctivý obchod (železářstí, tescomu, domácí potřeby) .
Jinak máme plus, že poblíž je tescoma a vedoucí je starý poctivý obchodník a znalý sortimentu a sežené téměř nemožné (naposledy na starou Kuktu-tlakový hrnec z osmdesátých nebo ještě starší? sehnal těsnění na poklici-v jiných nemožnost sehnat!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.