Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych si udělat výkres na postavení chaty , nevíte někdo třeba i o starém ale funkčním autocadu , nebo nějakém prográmku na kreslení výkresů? Díky
Žádný kvalitní CAD není zadarmo. A navíc vše je na předplatné.
Můžete zkusit trial verzi Autocadu, bude vám fungovat jeden měsíc.
Zkuste QCad - má dvě varianty: free a placenou. Placená je na rok okolo 40 EUR, se slevou za 33 EUR.
Předpokládá se základní znalost práce v CAD programech a konstrukční znalosti v daném oboru staveb,
Obávám se, že s takovou otázkou nemá šanci něco naprojektovat )
mrkni na kanál tvrdého Boba ukazuje tam v telefonu jak mu tu jeho stodolu nakreslil projektant, dal za to asi 30 + 40 litru a to je to drzgresle
Tohle
A někde v komentářích tam psal i ten rozpočet kolik platil za za měření na kreslení a vizualizaci stodoly
ps: Proč to píšu, no aby bylo jasný, že když si stáhneš program, a naučíš se s ním, tak to bude trvat měsíce
Daleko jednodušší Tomáš nakreslit si na čtverečkovaný papír, zvláš když jde o takovou jednoduchou věc jako dřevěná bouda na zahradu
Jinak jeden český architekt a zpěvák myslím že prodává tyhle ty plánky, už je to hotový projekt a stojí to pár 1000, a má jich tam desítky možná stovky, jak ono se to jenom jmenuje ,cí líto na Ameriku ale prodává to i v Česku
Já jsem si v roce 2008 stáhnul free verzi Archicadu, namaloval jsem si v ní komplet celý projekt na rodinný domek a na ty výkresy mi dal stavař po konzultaci jen razítko. Chtěli jsme hlavně domek v dispozicích podle svých představ, tedy žádný typizovaný projekt a neměli jsme tolik peněz, abychom si mohli architekta najmout. Povedlo se vše přesně podle našich představ a spokojeně bydlíme. Ten Archicad (nevím už bohužel jaká to přesně byla verze) byl velmi jednoduchý na ovládání a jediné co jsem musel, tak stáhnout některé knihovny materiálů z externího zdroje. Tuším, že to tenkrát byly komíny Schiedel a střešní tašky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.