Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aku hydroizolaciu pre kupelnu?

Od: peter® odpovědí: 6 změna:

Chystam sa prerabat kupelnu v byte v panelaku, povodny stav. Cast stien ostane panel, cast bude novopostaveny sadrokarton (zeleny). Aku hydroizolaciu? Jednozlozkou alebo dvojzlozkovu? Mam totiz moznost vyhodne kupit Den Braven jednozlozkovu, ale tie stavebniny dvojzlozkovu nepredavaju.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Každá tekutá hydroizolace je dobrá, pokud se správně použije. Nezapomenout na koutové pásky a detaily provedení.

Stejně obklad je nepropustný a vhodná spárovačka taky udělá své.

hodnocení

Dakujem, bol som zvedavy, ci tie dvojzlozkove nie su niecim vyrazne lepsie.

Pener, je jedno, od kterého výrobce, všechny jsou vhodné a jde pouze o zvyk. Více se prodávala od Den Bravenu, pak od Tytanu.

Hlavně musí být silná vrstva, dle doporučení, nikoliv jedním kilem natřít vše.

krtek6
hodnocení

1x

za mě pokud můžu poradit...tak od DEN BRAVEN kupovat tak akorát penetraci na stěny...jinak ty jejich výrobky stojí za velky hnědý smradlavý...a že jsem jich už vyzkoušel...včetně té izolace...

el
Kupoval jsem spoustu materiálu od den braven, které jsem měl s výraznou slevou, avšak např. Namíchané sádrové omítky byly totální aušus, zbytek byl průměr nebo podprůměr.
U některých výrobků jsem nezaznamenal rozdíl mezi nejlevnějšími nabízenými v Polsku a výrobky den braven. Jen v obale.
Hydroizolace na koupelny mi přišla od nich ok, co se týče zpracování a aplikace, ale expertízu na nepropustnost jsem nedělal žádnou, tak snad bude fungovat.
krtek6

tak ono DEN BRAVEN má sídlo v Úvalně, což je u polských hranic, takže tam asi musí držet basu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]