Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám automatický kotel MOCEK 30kW.
V nejvyšší části kotle se usazuje jemný prach. Nechávám vždy kotel večer zhasnout a do rána nechám vychladnout.
Ráno "škrabkou" dodanou ke kotly stáhnu popel ven na lopátku - bohužel to hodně práší.
Chtěl bych použít nějaký vysavač na popel ale bohužel to co prodávají v OBI - Baumaxu a ostatních těchto řetězcech je nevyhovující protože hadice jsou z umělé hmoty a ráno je kolikrát tento "prach" ještě poměrmě dost teplý a hadice ničí.
Máte někdo radu?
Díky Zdenek
Já koupil vyloženě na popel Karcher AD 4 Premium - vzal jsem to nejlepší, co nabízeli. Co vám budu povídat - velký špatný, vyhozený prachy. Slibovali hory doly a vysávám tím max smetí na podlaze v kotelně. Filtr hned ucpaný, oklep nic neoklepe - ledy vyndat filtr a vyklepat do popelnice. Takto než bych vysál v topné sezoně kotel, tak by mi to zabralo 2 hodiny. Vrátil jsem se k lopatce + respirátor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.