Nejste přihlášen/a.
Nějak jsem nepochopil, kde je problém a jaký.
To foto je u Vás?
Nejlépe pozvat nějakého projektanta, nebo se musíte více rozepsat o podrobnostech.
Paní Lenko,
Zdi zhuruba 1,5m.***ale to nemyslíte sílu zdi, páč ta je asi 15cm. kterou musíte stejně zateplit, pokud chcete obytné podkroví.
Pokud opravdu chcete zachovat ty díry, jen kvůli světlu, to musí kutil udělat "světlovod" na míru a estetiku, dle Vašeho přání.
Ale toto je jen drobnost, proti tomu, co Vás čeká.
Možno sa mýlim,no tu bude problém asi iný. Vidím tam zásah do statiky a konštrukcie strechy a dosť výrazný.
Nemusí nic pokračovat. Najděte si obrázky pro "Ležatou stolici". Tam je to řešené takhle, jak to je na obrázku nahoře.
Pokud myslíte ten konec trámu, co jsem dal do červeného rámečku, tak to je originál, a tak to má být správně.
Nevím, marně hledám červený rámeček Ale asi měl být tam,co myslím, jiné místo mě nenapadá.
Popravdě krovy mi nic neříkají, ale ty trámy, co na malém obrázku v telefonu vypadaly na první pohled jako uříznuté, mě zarazily.
Mám s tímhle jedinou zkušenost, starou cca čtvrtstoletí. Naši přistavovali, takže bylo potřeba upravit i původní krov na staré půlce domu. Calá půda protkaná vazníky nového/upraveného ve výšce asi třičtvrtě metru nad podlahou. Byl tenkrát záměr i tu půdu v budoucnu částečně zobytnit, takže první krok měl být "odborník", co tu vazbu předělá, aby byla půda průchozí.
No, tak předělal ... večer přišel otec z práce, vylezl na půdu a vypadal, že mu praskne žilka, když zjistil, že ten "odborník" to prostě komplet vyřezal a hotovo ... Takže závitovky, kramle, trámy zpátky, jenom uprostřed, kam se občas leze, to předělal na úroveň podlahy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.