Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O kroužek k utěsnění děrované krytky bidetky

Od: karelpopper odpovědí: 2 změna:

Průměr O kroužku je 3,5 cm, síla 2-3 mm, Bohužel, nikde tyto kroužky v Ltm nejsou.Poradí někdo, kde by se daly sehnat? Děkuji. KP

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kdekoliv. Existuje x eshopů, problém je samozřejmě poštovné. A pak taky fakt, že z Vašeho popisu to vypadá, že nemáte ponětí, jak o-kroužek změřit a jak funguje.

Ltm jsou Litoměřice? V životě jsem tam sice nebyl, ale sídlí tam firma Hennlich, v Žitenicích pak Novapol. Hennlich se asi jedním o-kroužkem zabývat nebude, netuším, jestli mají něco jako podnikovou prodejnu, Novapol poskytuje i službu těsnění na míru (což asi nebudete chtít platit), ale rozhodně tam bude člověk který umí o-kroužek změřit.

ml1
hodnocení

0x

Nejdřív bych došel do železářství a pokud bych tam nic nenašel, tak do instalatérské speciálky, tam mají všechno, jen to bývá dražší (ale jestli o-kroužek stojí 15 místo 5 korun to mě nepoloží, to jeproblém u dražších položek).

A pak bych zkusil ještě specializovanější obchody, tady jsem třeba sehnal zcela speciální o-kroužek (průměr přes 10 cm) a jak vidím kolem 3,5cm mají na výběr (něco i skladem): technicke-soucasti.cz/... jen si musíte ujasnit, jestli je to vnější nebo vnitřní průměr.

Jo a taková praktická rada, používejte radši milimetry, ať se hned na začátku neodkopete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]