Nejste přihlášen/a.
Prosím rádcové, jak byste se zachovali.Přišel mi dnes dopis od Innogy s nabídkou fixace plynu na 22 měsíců s cenou 10,69 m3. Protože jsem sama a nemám se s kým poradit, položila jsem dotaz sem. Děkuji za odpovědi.
2x
Firmy nabízejí fixy, protože vidí, že se bude zlevňovat, tak si chtějí uvázat hejly za vysoké ceny. Vždy, když mi firma nabízí fix, tak si držím peněženku a důkladně rozmýšlím. Když byla doba turbulentní a fixy chtěli zákazníci, tak se firmy naopak cukaly.
1x
0x
Plyn i elektřinu beru od ČEZu. Nikdy jsem dosud nefixoval a vždy se mi to vyplatilo, když jsem si trochu spočítal výsledky. A i v této nestabilní době jsem nikdy neměl extrémní doplatky, vždy nedoplatky nebo mírný doplatek v řádu stokorun až na jednu výjimku (doplatek necelé 4 tis. Kč). A v současnosti bych o fixaci vůbec neuvažoval, protože jak už tu padlo, výhled je spíše ke stabilizaci, popř. mírnému klesání cen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.