Dobrý den, nainstaloval jsem nástěnnou pákovou sprchovou baterií a špatně mi ředí vodu. Když dám studenou, tak OK. Pokud dám nejteplejší, tak teče studená ale slabě. Pokud chci teplou musím prostě kroutit pákou a zároveň přidávat a ubírat než najdu správnou pozici. Vyměnil jsem kartuš a nepomohlo, baterie je nová, ale ležela v krabici dlouho, takže už nemohu reklamovat. Vedle je umyvadlo a vše je Ok. Taktéž v celém domě je vše OK a teče jak má. Mám vyměnit celou baterií se sprchou? Děkuji za rady
Mě by zajímalo, co je to za baterii - značku, typ, foto? Napadá mě jen souvislost s nějakými nestandardně levnými bateriemi možná čínské nebo polské provenience.
Kupte třeba kvalitní od Novaservisu Metalii nebo Titanii.
Kdyby nebylo u všech ostatních baterií doma vše v pořádku, tak bych řekl, že je to tím, že je velký rozdíl tlaků vody mezi teplou a studenou vodou. Tam kde je tlak vyšší, tak má snahu "přetlačovat" do tlaku nižšího. Tak se to chová u nás v bytovce cca 8 podlaží, 32 bytů a výměníková stanice. Není to až tak natolik hrozné, ale člověk musí mít trochu gryf... Zpravidla, obvykle se tlačí studená do teplé..
To co jsi napsal o tý baterii je na nic. Alespoň ji nafoť. Nebo napiš název a lepší popis. Je to termobaterie, obyčejná... Kdyby netekla ta studená na teplý, tak by to mohlo být přicpaný svár na trubce. Takle je to na křišťálovou kouli, nyní bohužel je na opravě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.