Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Uzení masa

Od: 8976* odpovědí: 2 změna:

praktici: mám otázku - po naložení masa, do udírny - do teplé / vyhřáté/ nebo do studené a zatopit?

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
Jak kde je zvykem. U nás do studené a pak udit při sedmdesátce...

 

nensy*
hodnocení

0x
8976-Mám otazku *uf*Maš udirnu s přímím topenim pod masem a nebo udiš se studeným dýmem.SO.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]