Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drobná oprava betonové podlahy ve sklepě

Od: virtae® odpovědí: 8 změna:

Zdravim, rad bych vedel cim by se daly zadelat diry v betonove podlaze ve sklepnich prostorech. Pripadne kolik budu muset odstranit materialu okolo aby nepokracoval rozklad povrchu. Dekuji za odpovedi

Drobná oprava betonové podlahy ve sklepě
Drobná oprava betonové podlahy ve sklepě #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Povysavejte, co nedrzi, napenetrujte a pouzijte Spravbeton. Povysavsnim zjistite , co nedrzi. Ten jeden pytlik Vam bude stacit. pro-doma.cz/...
hodnocení

Dekuji za odpoved, bylo by mozne pouzit misto toho obi.cz/...? A jako penetraci obi.cz/...? Vyhovovalo by mi to vse koupit v OBI.

Ano, jde to pouzit.

Tak povysáváním toho moc neodstraní.Je třeba špachtlí odstranit co nedrží a potom podle předchozí rady.*smich*

hodnocení

0x

Nevím, jestli jste dobře položil otázku, protože tam díry žádné nevidím.Co ale vidím , je oprýskaný nátěr. Pokud to chcete pořádně, je třeba podlahu celoplošně zbrousit, znivelovat a pak opatřit novým nátěrem.

Na fotce vidím oloupaný beton (nejspíš nějaká stěrka) a na něm barva. Je to sklepní prostor, takže stačí odstranit nesoudržné kusy a opravit.

krtek6

To jsou takové ty vrchní šlemy tady těch starých podlah. Většinou to bývalo v garážích když si to někdo přetřel...taky do dneška pořádně nevím jak to dělali...ale jak píše kolega...zbrousit, odstranit komplet a znovu znivelovat...jnak já to látání

mari1

Touto sterkou z Obi jsem opravovala betonovy sokl u skleniku , byl popraskany. Delalo se mi to dobre. Napred jsem pouzila penetraci. Jeste bych to rada natrela bud naterem na beton nebo sintetickou barvou, aby to nesalo vodu. Prosim poradte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]