Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik betonu - kubík vs m3

Od: komiko odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mohl by mi někdo poradit,kolik mám objednat "kubíků"betonu do základů,když obsah je 0.408m3.

Díky.Ella

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nelze objednat beton přesně na kolečko. Buď domícháte, nebo připravíte třeba chodník. Podle toho objednáte 4,25 kubíku a bude chodník, nebo 4kubíky a domíchat v míchačce.

(já bych 4,25 )

komiko
hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, nevím co to je za základ - respektive základek, ale je to necelá plovina jednoho kubíku. Co to bude za základ, nespletla jste se v desetinné čárce?

komiko
hodnocení

No jasně.Je to 4,08m3.

Je to malou chatku a kamarád mi řekl,že musím říct,kolik chci dovézt kubíků.

Ella

Raději naznačte, jak velká ta chatička bude, rádi vám to přepočítáme. Jestli je to jen základová deska, nebo klasický obvodový základ... Chtělo by to vložit nějakou malůvku nebo podrobnější popis.

hodnocení

0x

pokud to neni pod gril, tak je to opravdu málo... čekal bych přes 20 kubíků, jestli je to pro dům.

U vás mi to vychází 1,3m x 1,3m a cca 24cm výška *smich*

doplněno 01.06.10 14:23:

m3 = kubík, takže už asi víte sama :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]