Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uhlí nepráší

Od: martinakrajnik odpovědí: 13 změna:

Proč dnes přivezené uhlí vůbec nepráší? Bude výhřevné?Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Protože zmrzlá vlhkost prach slepila. Výhřevnost zjistíte až v kotli.
Můžu se zeptat, proč jste změnila dodavatele?
martinakrajnik
hodnocení

Dodavatele jsem změnila, protože zvedl ceny více než ostatní a měla jsem pocit, že toho pokaždé vozí méně než minule.Přitom beru pokaždé stejně 30q.A četla jsem na ně více špatných recenzí.

kenav

Mokré uhli neprasi, aco jiné vlastnosti?Odkud to uhli je?

hodnocení

2x

Nebylo to uhlí zmrzlé?

martinakrajnik
hodnocení

Nemyslím si, že by bylo zmrzlé. Změnila jsem dodavatele a ted se divím.Ještě jsem neměla bezprašné uhlí.

hodnocení

0x
Pro prodejce vlhké uhlí je výhodné hned dvakrát. Nepráší a váží více. Výhřevnost se tím sníží jen trošku.
martinakrajnik
29.01.24 17:25
hodnocení

Děkuji

hodnocení

0x

Mám dojem, že to moldavské uhlí obecně práší míň než ostravské nebo polské,může to souviset s dopravou - nechtějí (zatím) tahat polovinu prachu

martinakrajnik
hodnocení

Mělo by to být Bílinské uhlí. Naše.

hodnocení

0x

Dejte uhlí do papírového pytlíku, zvažte a uložte v suchu. Za cca deset dní ho zvažte znovu a uvidíte jestli bylo vlhké.

martinakrajnik
hodnocení

Moc děkuji za radu, to mě nenapadlo. Uělám to.

hodnocení

0x

Zmoklo už na skládce? Informujte se, jaké jsou povinnosti ohledně dodávek uhlí, jestli se dodává v suchém stavu nebo mokrém, kdy je o něco těžší. V mokrém stavu je to o něco výhodnější pro dodavatele. Krom uhlí vám dodává i vodu, kterou nepotřebujete do kamen

Kontaktní čísla pro bližší informace k výrobkům tříděného uhlí ze Severočeských dolů a.s.- Úpravny Dolu Bílina Po – Pá 7:00 – 14:00 hod

Obchodní oddělení – prodej uhlí - Telefon: +420 417 80 4240, 4281, 4282

Oddělení řízení a kontroly jakosti Doly Bílina – Telefon: +420 417 80 5006

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]