Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kovový regál

Od: tomjev* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den.

Chci se zeptat má někdo doma tenhle regál nebo když ho sestavím nebude se něják extra hýbat jestli je potřeba ukotvení do zdi nebo ne? obi.cz/...

doplněno 28.01.24 09:37:

A nebo co tenhle? unihobby.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

mám stejný v garáži a provrtal jsem šroubama chytil do hmoždinek ve zdi - ani se nehne.Pokud je tento způsob možný určitě to bude méne náročné než jiné řešení.

hodnocení

2x

Koukl bych zde, slevový kód sale30 na vybrané regály a cena poměrně hezká.
ahprofi.cz/...

Od "ahprofi.cz" jich mám v baráku devět, š-120 hl-40 a 50 v-180. Všechny jsou pevné, stabilní. Žádný není přišroubovaný. Mám je v dílně, garáži i ve špajzkách. Důležité je, je vypodložit, aby prázdné stály na všech čtyřech nohách.

hodnocení

0x

Pohobný regál jsem měl, byl dokonce větší, ale určitě vzadu bych dal do kříže pásek, Třeba 25x2xdélka plocháče. Tím se regál vyztuží, nebude se kývat. Tak jde o to, jak ho hodně zatížíte, zdali do něj budete drkat, třeba paleťákem.

tomjev*
hodnocení

Mám to do spíže na mouku,pití,brambory atd a stát bude na dlažbě což je rovná podlaha

V pořádku, jen dodám, pokud se bude houpat, kývat, nebo podobné, je třeba udělat kříž vzadu.

tomjev*
hodnocení

A dá se to někde dokoupit v železářství kus takové stahovací tyče nebo něco takového?Děkuji

Plocháč koupíš spíše ve stavebninách.

Nemusí to být plocháč, ale cokoliv, co dokáže zabránit kývání. Třeba levné slabé popruhy s ráčnou, dříve se dělal provázek do kříže, uprostřed klacík, kterým se provázek kroutil.

Druhý regál je stejný, na pevnosti a uchycení.

Nebo chytit aspoň jedním vrutem s hmoždinkou do zdi, pak se ani nehne.

hodnocení

0x

Toto jsou stabilní typy regálů. Nikdy je nekotvím.Důležité je jen je dobře sestavit.A nohy musí stát na rovině

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]