Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zcumlaná peřina v povlečení

Od: jansevcik odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, jestli existuje nějakej fígl na upevnění deky v povlečení. Když to povleču, sedí to všude, jenomže se jednou vyspim a v půlce povlečení neni nic a v druhý je nacumlaná deka. Vim že bych to mohl propíchnout spínákama, jenomže se nechci vzbudit se špendlíkem v oku. Deku za silnější měnit taky nechci, protože bych se nevyspal. Neexistuje nějaký cvakací udělátko, nebo tak něco? Jako neumřu kvůli tomu, ale docela mě to štve :D Díky za Váš čas a případnou odpověď :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Něco podobného?
jysk.cz/...
jansevcik
hodnocení

Jste nejlepší, díky moc :)
re4zon
Podle recenzi asi moc spokojeny nebudes *smich*
Tak může si vybrat;)
temu.com/...

hodnocení

3x

Kdyby něco takového existovalo, ráda bych to použila pro manžela. Máme povlečené Larisy a manžel má ty samé potíže, jako vy. Tak mu povlak prošiju několika velkými stehy v každém rohu.

jansevcik
hodnocení

Zkusím to co je v první odpovědi, ale i tak moc děkuju za odpověď:)

id
hodnocení

2x
Já našila do každeho rohu povlaku tkaničku. To samé na peřinu. Na obrácený povlak přivážu na mašličku roh peřiny a vše obrátím.

Tkaničky by byly dobré, lepší, než tvrdý knoflík. Jednou jsem přišla do práce pro pobavení všech s obtiskutým kolečkem od knoflíku na tváři, takže tkaničky by byly lepší.:-D

Babička zavazovala tkaničkama rohy peřiny přes povlečení

Ty uvázané roky na peřině jsem již viděla, ale ve starých filmech a nikdy mne nenapadlo, k čemu to je. Ted už to vím.:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]