Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,věděl by prosím vás,jaká,nejmenší šíře se vyrábí u skříní s posuvnými dveřmi?Mám v plánu ,umístit dvě skříně,na jednu stěnu,vzhledem k tomu,že cca uprostřed,se nachází,neštastně el.zásuvka.Mohly by zde být dvě skříně o šířce 130cm a 100cm,mazi nimi by zůstala mezera,kde je zásuvka.Navís hloubka skříně,je max. 56cm..Bojujem v paneláku,s každým cm a tak si říkám,jestli se budu muset smířit s tím,že budu muset shánět skříně s klasickými dveřmi,moc bych si přála s posuvnými dveřmi..Zásuvku,předělávat nemůžem.jsme v nájmu.Vím,že,dnes je možné,nechat vyrobit na míru,ale obávám se,že šíře dveří,je nějak daná a musí se proto přihlížet ke konečnému rozměru skříně..Byla bych ráda,kdyby někdo poradil,třeba také řešil.Děkuji předem
Dobrý den,to mě také napadlo,ale to bohužel nedá rozměrem,ani s prodlužky,i bez ní.Ted jsem měřila,samotnou zásuvku co do hloubky a zjistila,že by se mi skřín,hl.56 cm nevešla a když se dá prodlužka,tak to ještě nabyde..Nejdřív mě ani nenapadlo,že ta samotná zásuvka je problém,měří do hloubky 3,5 cm a já měřila hloubku skříně od el lišty,která má 2 cm,takže o 1,5 bych ještě musela slevit,na hloubce skříně,když nebudu počítat + prodlužka,která přečnívá dost.
Dobrý den.Myslela jsem na to,že by mezera,nebyla esteticky pěkná a mám v plánu,mezi nechat udělat regál a propojit to.Co se týká,vyříznutí skříně,o tom jsem uvažovala nejvíce a taky si kladla otázku,že by to nebylo asi moc bezpečné.Jinak jsem ráda,za cenné informace,ohledně kolejniček a podobně.Právě jsem si myslela,že naženu uložný prostor výškou a tak by s tím byly nejspíš problémy.Pomalu se smiřuji s tím,že posunovací dveře nebudou..
jak uz pise nekdo vyse, zasuvka se da zaslepit, to ji neznici, po odstehovani se jednoduse obnovi
nebo ji nechat ve skrini, vetsina skrini ma stejne vzadu jen papundekl(solilt) ktery neni uplne na zdi, tak se zasuvka prekreje nebo pro ni vyriznout diru
nebo kdyz chcete posuvne dvere, tak myslet trochu kretivne, pojezdove dvere totiz nemusi znamenat samostojnou skrin, kolenice se muze uchytit na listu do podlahy a stropu, pak zalezi na dispozici mistonosti (u me treba bocni strany skrine nejsou, protoze dvere jsou ode zdi ke zdi)
vnitrni police muzete udelat z jineho nehlubokeho policoveho systemu, bez znalosti mista nebo fotky se hur radi, ale todle uz znamena truhlare a vetsinou vyssi cenu nez za hotova nabytkova reseni
To se dá dělat i jinak. Pozvete truhláře, řeknete požadavky, on vám řekne, jestli to jde nebo nejde a navrhne sám řešení. Když máte k dispozici jen 56 cm, je to žalostně málo. Na skříň s otevíravými dveřmi a šatní tyčí, potřebujete 60cm. Pokud se změní způsob řazení oděvů na závislé za sebou , může být i méně. Pak to vyžaduje speciální výsuvné kování, kdy si vysunete všechny oděvy mimo skříň abyste se dostala např. k oděvům vzadu. Na posuvné dveře to určitě není. Pokud bych si odmyslel šatní skříň na saka, kabáty a bylo by to jen na prádlo, tak vám i šíře skříně 50 cm na posuvné dveře stačit bude.
Takové věci a zvlášť, když máte málo místa se dělají jen na zakázku.
Hezký večer všem Moc díky za pomoc,při rozhodování.Zkoušela jsem se smířit,že posunovací dveře nebudou a hledala jinou možnost.Nakonec,při pohledu na tuto skřín,jsem neodolala a rozhodla se,že přece jen vyříznem,pro zásuvku otvor.ale s tím,že tedy na zásuvku,dám chrániče,to si myslím,že by se nemělo nic stát.Při výběru skříně,jsem také musela koukat na cenu a tak doufám,že to nebude nějaká,vyloženě,nekvalita..Skřín mám pro 15 letou dceru do pokoje a snad nebude brblat
Hezké ale šaty na ramínkách budou drhnout o dveře a police se budou prohýbat. Ale z venku vypadá hezky
Pravda je,že z těch ramínek,mám také obavy,ale dcera je štíhlá,když se nedají ramínka,kdoví jak široká,snad to bude dobré.Máme nyní v tomto místě,pojízdný věšák,na ramínka a normálně se vejde.Ještě tam pro jistotu zavolám,nebo napíši dotaz.Police,že by se prohýbaly?No,mělo by to být na nějakou zátěž.Mám ve své skříni,také velkou polici,skřín 2 roky a neprohýbají se a to tam mám těžké ložní prádlo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.