Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto chladnicka

Od: belus odpovědí: 2 změna:

Poprosim o radu : mam starsiu asi "termoelektricku" autochladnicku Silver Crest 15 A 1 .Na nete som nenasiel o nej uz nic.Je na 12 V aj 230 V. Po zapnuti ventilator ide,ale chladnicka nechladi. Ze vraj tzv.kovove chladice su porusene/poskodene. Nema niekto s tym nejake skusenosti?Pripadne co by mohla byt pricina chyby.Kazda rada dobra,okrem takych,ze si kup novu a pod...Foto velmi nepomoze.Dakujem za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Změřte proud Peltierovým článkem. Prodávají se náhradní.
Velkou škodu ale neutrpíte, když to vyhodíte nebo koupíte mrazicí vložky. Před časem jsem se také dal nachytat a postupně koupil tři takové ledničky od různých výrobcůi a všechny jsem vrátil. Obrovská spotřeba, hlučný a nejspíš i brzo opotřebený ventilátor, chladicí účinek kolem 10°C. Na kratší dobu jsou lepší vložky, na delší kompresorová lednička.

Pan hlada má pravdu, hlavně v poslední větě.

Mám kompresorovou již více jak 10 let a nemůžu si stěžovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]