Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám venkovní pojezdová vrata. Při otevírání přes ovladač se vrata v pohodě otevřou (zajedou do strany). Při snaze o zavření však vrata "Drcnou" a již se nezavřou. Snahu mají. Ozubené kolečko maká... Čím může být? Ovládáním ne, to jsme zkoušeli od bíce členů rodiny. Fungují.
ozubené kolečko maká a vrata se nehnou? to jaksi asi nebude pravda. nebo to špatně chpu? Dělá to slouo nebo jen ve větších mrazech. Jedna možnost jsou nenvyvážená vrata a druhá hustý olej..pokud to dělá jen ve větších mrazech...
vrata "Drcnou"
to je třeba více rozepsat,
Páč podobné to mám taky. Ale stačí otevřít dvířka, pro pohyb bez elektiky a zase je zavřít. Pak servisní rychlostí dojedou k zavření, Nadále fungují správně. Za měsíc třeba opět nejednou a opakuji postup.
Jen čekám na lepší počasí, abych to kuchnul a vyměnil dorazový spínač.
Mám zkušenost, že podobné problémy se vytvoří deformací pojezdového profilu vrat , který je např. jen přikotvený přes zámkovou dlažbu. častým ježděním aut se pak zdeformuje dlažba a pak i ocelový profil. Rám dveří pak drhne a nejdou vrata zavřít nebo jen částečně. Takže zkontrolovat deformace pojezdové trasy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.