Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat dobrou firmu na zateplení fasády?

Od: karlos* odpovědí: 5 změna:

Poradíte prosím, kde sehnat dobrou firmu na zateplení fasády RD - ideálně okres Šumperk, příp. blízké okolí? Malých firem je mraky, ale většinou to jsou firmy, které mají na internetu jen telefon a nic víc. Když už najdu nějakou firmu, která má i hodnocení, hodnocení jsou logicky spíše negativní. Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučil bych ale je to z téměř z druhého konce ČR. dělali jsme veškeré stavební práce.

hodnocení

0x
Bohužel, tak nějak skončila, či končí doba, kdy se barák všechny věci okolo domlouvali v hospodě.
Ano, tento romantizující aspekt vesnice už neplatí. V hospodě sedí trosky a alkoholici.

karlos*
hodnocení

Ano, také mi dost lidí říkalo, ať zajdu do hospody... jenže kdo sedí v hospodě? násoskové, co všechno udělají max hubou. Podle mě řemeslníkům, kteří mají na webu možná někde telefon již odzvonilo, resp. se dostanou přes známé kontakty max k nějakému menšímu šolichu po práci. Vzhledem k úrovni řemeslníků dnes chce každý reference, reference, ... Zkoušel jsem nejřemeslníky, ale zatím se přihlásily firmy, co sídlí min 100 km daleko. To mi přijde ujetý. Zateplení domu je práce na týden? Představa, že někdo dojíždí každý den třeba 100 km a účtuje si 25 kč za kilometr...

hodnocení

0x

Můžete zkusit Fasády Šimek, pobočku mají v Olomouci

fasadysimek.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]