Nejste přihlášen/a.
Ahoj vsichni,
rada bych nevyhodila starou skrin (je to skrin Universal, jakou jsme vsichni meli v detskych pokojich ), tak jsem se chtela zeptat jestli existuje nejaky zpusob renovace. Potrebovala bych, aby byla bila... Existuje nejaka samolepici tapeta nebo to musim natrit? Nebo je lepsi s tim zatopit a koupit novou?:D Dekuji moc a preji pekny den vsem!
Doporučím ještě jednu možnost : ( aha, ale připadá v uvahu jen pokud skříně navazují na sebe a nejsou vidět boky ) Lze koupit již hotovou čelní desku ( dveře skříně ). TEDA ne hotovou, ale nechat si říznout přesně na míru a olištovat. Cena vyjde cca na 300 korun. Pokud jsou vidět boky, tak ty stačí otapetovat ( jak jste sama psala ). Vyhoda nových desek je jasná : Používáním se tapeta neotrha, nezničí. Navíc lze použít moderní barvu, ale to i v případě tapet.
Jěště jedna varianta : Tu mám i já u dětí. Starou ( jinak pěknou skřín ), asi 60 let ( tehdy to byly taky universaly, ale trošku vypadaly jinak, a dodnes drží jako přibité ), jen pořádně umyjete, odmastíte a natřete bezbarvým lakem. Skřím po natření ztmavla a začla vypadat o 200% lépe. Puvodně vypadala jako světlý universal, po natření jako mokrý dub.
Ještě mě napadlo fládrování, ale to už se asi moc dnes nedělá. Jinak ty tapety nejsou špatné, je v nich velký výběr.
Ok, dekuji, podivam se na ty tapety. Jeste mozna dotaz, jestli s tim nemate nekdo zkusenost. Nebude se mi to treba po pul roce odelpovat? Jsou ty tapety kvalitni? Dik moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.