Nejste přihlášen/a.
Podle mě víc kecá než meje. Nejlepší je gumová stěrka a pořádně namydlit sklo přípravky na okna. Tohle je jen hračka co jezdí po skle a jemně utírá prach
Tak hlavně to umyje jen jednu tabuli a pak se musí ručně přehodit. Budete u toho stát řekněme 10 min x třeba 40 tabulí? To je 400 min? U obtížně dosažitelných ploch např šikmé plochy střech je třeba si pomoct žebříkem. Nevím jak zvládá lézt na vodorovno pod stropem. 2 ukázky, co jsem viděl to šudlaly na svislo. Hodnotím jako spíše hračku pro děti než aby to zvládlo pořádně práci. Osobně používám jen svoje ruce, čistící prostředek Clin a bateriovou odsávačku vlhkosti. To se mi osvědčilo nejvíc.
Tohle je velice fajn. Mám sice Karcher ale tohle je podle mne na manipulaci lepší... static.roboticky-vysavac./...
Přesně tento leifheit mám. Má v rukojeti malou nádržku na špinavou vodu a baterie vydrží minimálně na jedno patro rodinného domu střední velikosti. Hodně to urychluje práci, z okna mi přestala kapat špína na koberce a nábytek
tak si kupte Karcher a vybírejte dobře, jeden typ je dělán na nasazení ny tyč a to byste mohla zvládnout. myslím že je to tato sada... s1.kaercher-media.com/...
Jen doplním...
Bezproblémové dosáhnutí i na vysoce položené okenní plochy
Teleskopická tyč
Kompatibilní se v/... a vibračním akumulátorovým stěračem
Rozměry (D x Š x V) (mm) 150 x 250 x 1170
Dosáhnete o minimálně 2 metry výše ...
A k prodloužení stačí vybrat vysavač...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.