Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodinky GUCCI

Od: aloisb® odpovědí: 13 změna:

Přítelkyně dostala darem dámské hodinky označené jako GUCCI, ale má podezření, že se jedná o padělek. Jak by se to dalo poznat, že jsou pravé?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x
Tak ve značkové prodejně Vám to jistě řeknou.
Další věc je paragon (který asi nemáte). Cena hodinek Gucci je od cca 14tis do 140tis Kč.
Zkuste si ty hodinky najít v katalogu, podívejte se na cenu a sám sebe se zeptejte, zda by Vám (přítelkyni) někdo z rodiny dal hodinky za třeba 50tis Kč..
hodnocení

Tak jsem je nikde nenašel, a proo posílám fotku, je-li z ní něco jde zjistit.

Hodinky GUCCI
Tak tohle na 99% nejsou GUCCI hodinky, ale nějaký levný krám. Ta špatná fotka tomu taky moc nepřidá. Co zadní strana? Nějaké označení tam není?
Na nějakém bazarovém serveru v Rakousku jsem našel cosi velmi podobného za 55EUR.
Fotka opravdu není dobrá, ale také bych odhadoval, že tohle originál nebude.
Nehledě k tomu, že pokud by někomu dával hodinky, dám mu i záruční list.

Z druhé strany ciferníku by měl být nápis GUCCi a erb rovněž s nápisem GUCCI. Je tam?

mate59
hodnocení

0x
Vodítkem může být to,od koho je dostala.

Od hodného pána na ulici s kamerou takových videí je přece plný celý internet *smich*

hodnocení

0x

Samo o sobě značka Gucci je módní značka. Né značky firem co vyrábí hodinky.

Takže bych nečekal kvalitu, pokud ovšem originál gucci nepoužívá uvnitř strojek třeba z rolexek nebo swiss.

Rozhodně bych toto nekupoval a pokud bylo koupeno do 5 000kč, tak se určitě jendá o nějaký šunt, kde s epaltí jen za blbej brand a né kvalitu strojku.

hodnocení

0x

Bylo by dobré vyfotit zezadu , z boku, originál krabici, jednoduše vše, co bylo dodáno s tím.Ze střípků, co jsem dohledal, se domnívám, že se jedná o historický model datovaný někdy mezi druhou světovou válkou a 70.léty. Pokud by to byl originál, prodával by se už jen bazarově jako sběratelský materiál a se známkami nošení. Od 70.let začala značka GUCCi používat designérský erb ve tvaru dvou G. Ten jsem u novějších modelů našel právě na zadní straně hodinek. Bazarový model z Rakouska za 55E má na zadní straně erb který tomuto designérskému neodpovídá.. Pokud jsou hodinky nové, tak to celou situaci jen komplikuje a chce to navštívit nějaký antikvariát na hodinky, kde už nějaké znalce znají a dokáží přesně určit, jestli je to napodobenina nebo nějaký zachovalý historický kus nebo dokonce nějaký evergreen úspěšného historického modelu.

Hodinky GUCCI #2
hodnocení

Na zadním víčku je nápis JAPAN MOVT No. 8025L , kolem dokola EXATUDE WATRPROOF, Stainless Steel

picclick.co.uk/...
25liber... Vypadají hodně podobně, ale úplně stejné nejsou.
hodnocení

Moc děkuji, alespoň mám obrázek z obchodu a cenu.

tomas*
hodnocení

0x
A tyto, co myslite? Darek pro dceru 5let od hodne stareho a hodne bohateho pana.
Hodinky GUCCI #3
Hodinky GUCCI #4
Hodinky GUCCI #5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]