Zdravím potřeboval bych poradit dělal jsem si novou cirkulárku na dřevo koupil jsem nový přepínač hvězda/trojúhelník zapojil jsem ho dle schématu ale když zapnu do hvězdy motor se roztočí přepnu trojúhelník a vyrazím elektriku v celém domě nevím co mám spatně v příloze posílám schéma zapojení přepínače a obrázek svorkovnice motoru a víčko motoru...
Motor je 380/220V, ten v naší sítí nelze přepínat hvězda-trojúhelník. Na 380 (400) V musí být připojen jen a pouze do hvězdy. Na rozběh je nutný motor se jmenovitým napětím 690/400V.
Tie fuzy medenych laniek, to sa raz vypomsti, ked to spravi pekny skrat medzi fazami alebo na kostru. Ta lisovacia dutinka ma prave preto izolacny golier, aby z nej nic netrcalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.