Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulky na stropě na nové malbě

Od: jistic23 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
Před nějakou dobou jsme si nechali vymalovat byt, který jsme koupili a teď se nám na stropě objevili takové bouličky viz. foto. Může to být špatně uschlá malba, když se malovalo v zimě a nedařilo se pořádně větrat?
Děkuji za rady.

Bulky na stropě na nové malbě

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Záleží v jakém stavu byla stará malba.Zeptejte se malíře ( odborníka) ať Vám to zdůvodní.;)

jistic23

Malířovi jsem psal a ten mi sdělil, že vůbec netuší, co by to mohlo být.

Klasika dnešní doby, zaplceno dostal a více ho už nezajímá...

hodnocení

0x

Jestli to je nad sporákem a stříkal olej až do stropu, tak je to skoro jasné

jistic23

Nad sporákem to právě není. Je to urpsotřed stropu v obýváku

Víte,jakou barvou to maloval?

hodnocení

0x
Podle fotky mi to připadá že to nejsou boule ale díry které tam byly před malováním.
jistic23

Ty díry by se po malování jakoby nafoukly? Když po tom přejedu prstem, tak to je vyboulené a přijde mi to jaké tvrdši boule.

Ta dira měla jiný povrch než zbytek plochy a byla tím pádem větší tloušťka nátěru, proto barva má jinou strukturu.
Aby byl strop celý stejný tak by se musela celá plocha přestěrkovat.

111®
hodnocení

0x
To nejsou bulky ale dulky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]