Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde objednat gabionové koše

Od: jarkazjarka odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.
Prosím kde lze výhodně objednat gabionové koše?
Díky díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já ti to napíšu a ty zas budeš remcat, že je to drahý a není to výhodné.

Známe...;)

jarjazjarka
hodnocení

Jaké zase?

Proč tam ve větě máš to slovo "výhodně"?

Kdo má materiál, svářečku a čas, tak je výhodně posvařuje sám.

Kdo potřebuje těch košů 1000ks, tak je koupí určitě výhodně s množstevní slevou nejlépe u výrobce.

Kdo potřebuje na zahradu pár na sloupky, tak zajde do hobbymarketu a výhodně si je odnese pěšky na hrbu nebo se nechá výhodně přepravit sousedem.

... co je výhodně u tebe?

Prostě je kup a hotovo, ne? Nebo čekáš, až výrobci vyhoří skaldiště a ty je ohořelé výhodně koupíš za cenu železného šrotu?

Co vlastně chceš?

Stavět nebo výhodně nakupovat jak Hanzlík ve Slavnostech sněženek? :)

hodnocení

2x

Netuším, jestli je to pro Vás výhodné, ale koukněte třeba sem.

(Mimochodem - tohle najít mi trvalo cca 10 vteřin).

hodnocení

1x

Gabionové koše objednáte nejlevněji tam, kde to pro vás bude nejvýhodnější , vzhledem i k možství, dopravní vzdálenosti ,množstevním slevám a pod

krtek6
hodnocení

0x

vzhledem k tomu, že tohle nedělá jen tak někdo a těch firem je v republice ještě miň, v průměru tak 1 na region, tak není celkově z čeho vybírat a člověk musí brat co je zrovna v okolí...tohle je jedna z mála prací co mi dělají problém vždycky sehnat...každej by chtěl jen prodávat materiál...ale ne to udělat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]