Nejste přihlášen/a.
Chci si objednat křovinořez. mountfield.cz/...
Co vše mám ještě objednat? Jaký olej?
Co znamená v popisku: TYP MAZIVA PRO ÚHLOVÝ PŘEVOD - speciální vysoce kvalitní lithiové mazivo s molybdenum bisulfidem?
Takže mám koupit jeden olej do nádrže na benzín a jiný olej pro úhlový převod? Chápu to dobře?
Jaké tedy oleje koupit?
Jaký benzín do toho budu dávat? Natural?
Děkuji za odpověď.
Začal bych tím, že koupím křovinořez od renomovaný značky-Stihl, Husqvarna.
Jejich výrobky mají mnohem lepší emise z výfuku, míň vibrací. A hlavně jsou to stroje co budou dlouho sloužit.
I kdybyste chtěl křovinořez třeba za rok z nějakýho důvodu prodat, daleko líp se prodává kvalitní věc se zárukou, než nějakej klump kde sice taky dávají záruku, ale s tou reklamací to někdy bývá nepříjemný.
Mám možnost porovnávat různý ČÍňany s renomovanými značkami-Stihl, Husqvarna, Dolmar. číňana bych už nechtěl(vím že i ten Stihl vyrábí v Číně...)
Zastavte se v prodejně Mountfield , která určidě bude někde v okolí a tam vám vše potřebné prodají
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.