Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zvažujeme koupi kuchyně ORESI. Jako studenty nás láká především cena. Na tomto diskuzním fóru jsem však našla poměrně velké množství negativních referencí na tuto firmu v porovnání s ostatními kuchyňskými studii. Všechny tyto reference (pozitivní i negativní) byly ale relativně staré (z roku 2008 a dříve). Chtěla bych se proto zeptat, jestli má někdo SOUČASNÉ zkušenosti s kuchyněmi ORESI a zda-li by je mohl doporučit. Budu ráda za jakékoliv odpovědi, pomohou hlavně ohlasy na kuchyňská studia v Brně. Předem všem velmi děkuji za pomoc!
no, neházel bych flintu do žita". Pokud zvolíte vyloženě jednoduchou skladbu a tvar kuchyně (rovná deska bez zálamů a pod.) a nenecháte si vnutit spotřebiče, nemusela by to být zcela špat ná volba. Já měl první kuchyni z Jena-nab. a ta kvalita no ...odpovídala ceně. Záleží co je pro Vás stěžejní. V případě přímé (liniové) sestavy jsem o tom také uvažoval. Pokud chcete vč. práce elektrikáře, instalatéra a zapojení spotřebičů, vestavbné spotřebiče a lednice, ještě si nechte vše otevřené. Proč nenapíšete třeba Vaši hrub představu o tvaru a složitosti. No, je to na Vás. Osob. zkuš. přímo nemám. Každopádně dělají dobr.- 3D navrh.
Dobrý den,
velmi Vám děkuji za Vaši cennou odpověď. Kuchyně bude v novostavbě bytu, vše je naprojektováno tak, aby kuchyně měla tvar písmene U. Vestavěné spotřebiče bychom si rádi pořídili (ledničku, mrazničku, troubu a varnou desku) a rádi bychom také v kuchyni měli skříňku, do které by se v budoucnu dala případně umístit myčka. Jsme poměrně limitováni prostorem, proto podle našich předběžných odhadů bude potřeba "individuálně" řešit jednu rohovou skříňku dole nějakým "složitějším" výsuvným systémem. Práce elektrikáře, instalatéra a dalších bude zřejmě potřeba, sami jsme ještě kuchyň nikdy nezařizovali. Podle Vaší rady si pravděpodobně ještě opravdu nechám "vše otevřené", protože když jsem se teď o všem rozepsala, mám takový pocit, že o jednoduchou skladbu kuchyně se v našem případě nejedná. Přesto mi však Vaše rada velmi pomohla. Mohla bych se ještě zeptat, zda-li máte s nějakými kuchyněmi nebo kuchyňským studiem pozitivní zkušenosti? Velmi Vám děkuji za Vaši pomoc!
bohužel nejsou blízko Brna - ale třeba by se vám vyplatilo přivézt. Jsou hodně variabilní. levní a montáž si můžete udělat sami, příp. nějaký místní šikula...
BEZ HODNOCENÍ UVAŽOVANÉHO STUDIA bych do novostavby (jak uvádíte) a kuchyně tvaru "U" s možnými záludnostmi a množstvím vestavných spotřebiců vč. možnosti potřeby vysoce odborné práce (voda, elektro) nevolil "nejlevnější studio na trhu". (pouze můj osobní názor, nic víc). (Samozřejmě i renomovaní dodavatelé mají reklamace).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.