Nejste přihlášen/a.
zdravím, do budoucna plánuju ve 100let starém domku zbudovat kotelnu a rozvést radiátory (ted se topí krbem a vafkami)
budou se dělat i nové podlahy (současný stav prkna a pod nimi hlína)
chci zplynovací kotel na dřevo.
LZE UDĚLAT ŘEŠENÍ, ŽE BUDOU NORMÁLNĚ V MÍSTNOSTECH RADIÁTORY A V HLAVNÍ MÍSTNOSTI, KDE JSEM NEJVÍC ČASU JEŠTĚ I PODLAHOVÉ TOPENÍ? (POKUD BUDE MRZNOUT, PUSTIL BYCH V NÍ I RADIÁTORY, JINAK BY TAM JELO PODLAHOVÉ)
pokud by to byly komplikace nebo to celou akci prodražilo víc jak o 50tisíc, tak to dělat nebudu
díky za odborné názory
ano vím že musí být aku, chci jet přes dotaci
jen jsem nevěděl zda to jde - to budou muset být nějak dva okruhy? protože do radiátorů jde mnohem teplejší voda než do podlahovky? (tam třeba jen 30C? )
:D tak to jsem úplně mimo no ale nevadí
otázka spíš, pokud bych si v jedné místnosti (5x4m) to podlahové topení nechal dát (samozřejmě se bez něj obejdu, není to smrtelně důležitý ale hodně mě to láká, je to příjemný) ,,,,, tak o kolik se to prodraží?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.