Nejste přihlášen/a.
dobry den mam problém přestala mi téct voda po velkých prazích popisu vám to po velkých mrazech mě přestala téct voda do nádržky na wc neteče mi voda do kuchyně do Bojleru umyvadloví kohout a sprcha je zamrzla tím mi neteče voda ani z hlavního radiče tepla voda je v Bojleru ale ta taky v kuchyni neteče co mam podle vás udělat počkat až to povolí nebo mi dáte jiní řešeni tento problém nebil poprvé jednou se mi to stalo a pak mi praskl sprchoví kohoutek mi pak praskl a to praskla tepla voda ještě sem si všimnul že od Bojleru jak je kohout na teplou a studenou vodu že sou obě ty kohouti sou tepli jedna so o rodiny dům
A jaka teplota je v objektu? Zatop a uvidis. Stejne nic jineho nemuzes delat nez zatopit a modlit se aby nepraskly ocelovy trubky ve zdi.
A priste vypustit vodu kdyz na chate nebo kde netopis pri mrazech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.