Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestala mi téci voda, po velkých mrazech.

Od: tomas147258369 odpovědí: 8 změna:

dobry den mam problém přestala mi téct voda po velkých prazích popisu vám to po velkých mrazech mě přestala téct voda do nádržky na wc neteče mi voda do kuchyně do Bojleru umyvadloví kohout a sprcha je zamrzla tím mi neteče voda ani z hlavního radiče tepla voda je v Bojleru ale ta taky v kuchyni neteče co mam podle vás udělat počkat až to povolí nebo mi dáte jiní řešeni tento problém nebil poprvé jednou se mi to stalo a pak mi praskl sprchoví kohoutek mi pak praskl a to praskla tepla voda ještě sem si všimnul že od Bojleru jak je kohout na teplou a studenou vodu že sou obě ty kohouti sou tepli jedna so o rodiny dům

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku
troll

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

6x

Tomasi tomasi netroliš?

hodnocení

4x

Zase nějaký hotentot? a troll současně?!

olaf
hodnocení

2x

A jaka teplota je v objektu? Zatop a uvidis. Stejne nic jineho nemuzes delat nez zatopit a modlit se aby nepraskly ocelovy trubky ve zdi.

A priste vypustit vodu kdyz na chate nebo kde netopis pri mrazech.

tomas147258369
hodnocení

v koupelně je teplota 1c 2c jam mam už plastoví trubky ve zdí v koupelně bylo zatopeni na 15c a nepomohlo to

hodnocení

2x

Tak si to zhrnieme : nechali ste v nevykurenom objekte potrubia v stene naplnene vodou, teplota klesla pod nulu a teraz sa cudujete nasledkom? Zakurit nepomoze hned, nez sa premrznute steny ohreju, to chvilu trva, najskor sa potom ukaze, kde vam to prasklo ...

riva
hodnocení

2x

Vzhledem k teplotám v domku asi ani domek nepotřebujete a stačil by stan. Tady bych zavřel hlavní uzávěr vody, vypnul boiler a počkal na jaro.

hodnocení

0x

pusť ventil před vodoměrem

hodnocení

0x

A kde máš umístěný vodoměr? Je to chráněné proti mrazu?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]