Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navrh koupelny a kuchyně

Od: ejva odpovědí: 25 změna:

Zdravím, sháním návrh kuchyně a koupelny. Samozřejmě nejlépe zadarmo a bez zbytečných otázek. Mám nějakou predstavu stylu s pinterestu. Nechci jezdit na žádné schůzky, rada bych více návrhu. Poradíte kam se obrátit? Všude chtějí osobní schůzku atd... díky

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Tak v tom pripade si to zrejme budete muset navrhnout sama. At uz papirem a tuzkou a nebo pomoci nejakeho ofline nebo online nastroje, ala Ikea a pod.

Jak jinak si to prestavujete?
Jak vam to ma kdokoliv jiny navrhnout, kdyz se vas nema ptat? Natoz abyste se s nim videla.

Jak by to podle vas melo probihat?

Zdarma to bude pouze u prodejcu, napr. navrh dlazdicek vcetne kladeciho planu a rozpoctu, nebo navrh rozmisteni nabytku atd.

Ale musite s nima komunikovat, aby to udelali podle vasich predstav. A nejlepe se samozrejme komunikuje osobne.

ejva
hodnocení

Pošlu rozměry, fotky stylu a dám info co chci a co nechci... na základě toho zašlou návrhy... Nicméně nevidím smys v tom objíždět jednotlivé prodejce... V dnešní době...

aaa

Ajva - a pak to dotyčnýmu omlátíš o hlavu, když to nebude tak jak chceš a nebo to bude špatně. Děkuju, udělej si to sama, když víš jak to chceš. *modla*

hodnocení

3x

Vase poziadavky su uplne nezmyselne.

hodnocení

1x
A jaký máte problém vaše představy z internetu přenést na čtverečkovaný papír a udělat si návrh kuchyňě podle svých představ.
Já jsem u své kuchyně udělal svůj vlastní návrh, podle toho jsem objednal materiál a vše smontoval a nainstaloval. Celá kuchyně mne vyšla na zlomek ceny oproti ostatním co chodí na schůzky a vše platí.

hodnocení

1x

No to víte. Někomu pošlete rozměry a styl, on něco navrhne a vám se to nebude líbit. Tak to celé předělá a zase se to nebude líbit. Tohle kolečko ještě několikrát zopakujete a za to dotyčný ani nedostane zaplaceno. Tak jestli takového hlupáka najdete, tak mi dejte vědět.

Pokud máte představu, co chcete, tak si to navrhněte. Zas takový problém to není, když víte, co chcete. Pokud představu nemáte, bez otázek se neobejdete, když vás ten designér ani nezná.

Dovedu si představit, že se takový návrh dá vymyslet prostřednictvím videohovoru, ale osobně bych do něčeho takového nešel, protože mi je jasné, že určití klienti by videohovor nechtěli zaplatit tím tuplem. Vždyť oni přece nikoho na místě neobtěžovali, je to přece jenom hodinka nebo dvě diskuse na dálku.

aaa

kovis- ta paní ani nemá šajnu, co chce. Natož aby někomu něco vysvětlila, když o tom dotyčný nic neví. A zaplatit? To je pro ní cizí sprostý slovo, který " ona nerozumět." *zmateny*

ejva
hodnocení

aaa: Jsem ráda, že přesně víte co chci a jestli to někomu umím vysvětlit nebo ne. Prosím, už neztrácejte čas a jděte si opravdu lehnout :) Bude to pro všechny lepší :)

aaa

ejva - nic jsi nepochopila tady. Máš tolik rad a na nic. Velebnosti, chce se mi z toho blejt. *kafe*

qery
hodnocení

1x
Návrh kuchyně a koupelny bez otázek, bez schůzek (tedy bez toho aniž by místo viděli), ideálně více návrhů a ještě to celé zadarmo? Tak to si rovnou založte pořad "Nesplnitelná přání". Pokud zaplatíte, asi se nějací kaskadéři, kteří prostory nebudou nutně chtít vidět, ani se s vámi scházet, najdou, a nějaké návrhy vám zbastlí. Zadarmo pro vás nikdo nehne ani prstem.

hodnocení

1x

Poskladejte to v IKEA planner, jednoduche, zdarma. Potom to muzete koupit kdekoliv

jiofa

dakon:*palec2*Admin by měl alespoň vyjádřit lítost, ne-li omluvu tazatelce za všechny ty vulgární a ponižující výpady proti tazatelce dotazu. V zájmu dobré pověsti Poraďte.cz

Tady padlo něco vulgárního? Vypadá to, že někdo žije mimo realitu a to je na dlouhodobě na psychiatra*smich*. Celá poradna z toho má haló.To tu dlouho nebylo *smich*

hodnocení

1x
Na android je Floor Plan Creator, kromě jiných, tak si to poskládej sama. Umí 3D náhled, tak si hrej.

hodnocení

0x

Máte pravdu, všude jsou hrozní.

Chtějí schůzky, na něco se Vás zeptat, často dokonce i vidět jak místo kuchyně a koupelny vypadá in natura.

A za vrchol drzosti považuji přesně to co píšete, že za to ještě chtějí nějaké peníze.

To co si představujete nemůže reálně nikdo solidní splnit.

Takže neporadím.

ejva
hodnocení

V dnešní době internetu/onlinu? Proč je zapotřebí osobní schůzka v tomto případě? Pokud dodám rozměry a styl, který chci, nač potřebují vidět konrétní místo, když to jsou holé zdi? ... Zase někdo přehnaně chytrý a arogantní :) Hezký den

Aneb "Já (Vy) tomu sice nerozumím, ale trvám si na svém".

Také řešení...

ejva
hodnocení

Čemu konkrétně?

Já Vám rád vysvětlím, čemu nerozumíte. Ale to už si nechám zaplatit a pošlu fakturu.

Howgh

aaa

MartinCakl - Plnej souhlas. Lidi si zvykli vše za děkuju, ale chtěli by zlatý prase i s podnosem. A ještě za to chtěji, aby za to člověk jim ručil.

ejva
hodnocení

Kde se ve Vás vzalo tolik zlosti... Je to smutný, že se člověk normálně zeptá, a místo rady se dočká jen arogance a urážek... Příště se raději nevyjadřujte, když nemáte adekvátní radu...

No musí provést zaměření toho prostoru, zakótovat el.zásuvky,vývody vody,odpadu. Kde je vývod na digestoř, kam napojit odtah, jaký je druh energií plyn/elektrika, je tam třífázový přívod, jaké je jištění celého objektu - popřípadě rezerva v příkonu. To jim po internetu sotva pošlete. Rady nejsou od toho aby se ignorovaly už předem. Jste naivní a úkolem poradny není léčit vaši naivitu.

aaa

ingjirimares- Ta pani je mimo a nepochopí co chce po všech. Všichni jsou podle ní jen arogantní tady. Co jsem to pročítal, tak ani jednou jsem od ní nečetl, že by komukoli poděkovala. Její IQ je tykve. *pivo*

re4zon
Bez zlosti - zadarmo ti to nikdo delat nebude. A kuchynske studio ti to zadarmo udela, ale musis si tam laskave zajit a prohlidnout si dekory na miste, nejsou zvedavi na to, aby sis neco domluvila a pak jim az to privezou rekla, ze to na fotce vypadalo jinak a ze to nechces.

jiofa
hodnocení

0x

google.com/...

google.com/...

Bez otázek, ježdění, diskuze, bez řeči, návrh zadarmo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]