Nejste přihlášen/a.
Zdravím, sháním návrh kuchyně a koupelny. Samozřejmě nejlépe zadarmo a bez zbytečných otázek. Mám nějakou predstavu stylu s pinterestu. Nechci jezdit na žádné schůzky, rada bych více návrhu. Poradíte kam se obrátit? Všude chtějí osobní schůzku atd... díky
Tak v tom pripade si to zrejme budete muset navrhnout sama. At uz papirem a tuzkou a nebo pomoci nejakeho ofline nebo online nastroje, ala Ikea a pod.
Jak jinak si to prestavujete?
Jak vam to ma kdokoliv jiny navrhnout, kdyz se vas nema ptat? Natoz abyste se s nim videla.
Jak by to podle vas melo probihat?
Zdarma to bude pouze u prodejcu, napr. navrh dlazdicek vcetne kladeciho planu a rozpoctu, nebo navrh rozmisteni nabytku atd.
Ale musite s nima komunikovat, aby to udelali podle vasich predstav. A nejlepe se samozrejme komunikuje osobne.
Pošlu rozměry, fotky stylu a dám info co chci a co nechci... na základě toho zašlou návrhy... Nicméně nevidím smys v tom objíždět jednotlivé prodejce... V dnešní době...
No to víte. Někomu pošlete rozměry a styl, on něco navrhne a vám se to nebude líbit. Tak to celé předělá a zase se to nebude líbit. Tohle kolečko ještě několikrát zopakujete a za to dotyčný ani nedostane zaplaceno. Tak jestli takového hlupáka najdete, tak mi dejte vědět.
Pokud máte představu, co chcete, tak si to navrhněte. Zas takový problém to není, když víte, co chcete. Pokud představu nemáte, bez otázek se neobejdete, když vás ten designér ani nezná.
Dovedu si představit, že se takový návrh dá vymyslet prostřednictvím videohovoru, ale osobně bych do něčeho takového nešel, protože mi je jasné, že určití klienti by videohovor nechtěli zaplatit tím tuplem. Vždyť oni přece nikoho na místě neobtěžovali, je to přece jenom hodinka nebo dvě diskuse na dálku.
kovis- ta paní ani nemá šajnu, co chce. Natož aby někomu něco vysvětlila, když o tom dotyčný nic neví. A zaplatit? To je pro ní cizí sprostý slovo, který " ona nerozumět."
dakon:Admin by měl alespoň vyjádřit lítost, ne-li omluvu tazatelce za všechny ty vulgární a ponižující výpady proti tazatelce dotazu. V zájmu dobré pověsti Poraďte.cz
Máte pravdu, všude jsou hrozní.
Chtějí schůzky, na něco se Vás zeptat, často dokonce i vidět jak místo kuchyně a koupelny vypadá in natura.
A za vrchol drzosti považuji přesně to co píšete, že za to ještě chtějí nějaké peníze.
To co si představujete nemůže reálně nikdo solidní splnit.
Takže neporadím.
V dnešní době internetu/onlinu? Proč je zapotřebí osobní schůzka v tomto případě? Pokud dodám rozměry a styl, který chci, nač potřebují vidět konrétní místo, když to jsou holé zdi? ... Zase někdo přehnaně chytrý a arogantní Hezký den
MartinCakl - Plnej souhlas. Lidi si zvykli vše za děkuju, ale chtěli by zlatý prase i s podnosem. A ještě za to chtěji, aby za to člověk jim ručil.
Kde se ve Vás vzalo tolik zlosti... Je to smutný, že se člověk normálně zeptá, a místo rady se dočká jen arogance a urážek... Příště se raději nevyjadřujte, když nemáte adekvátní radu...
No musí provést zaměření toho prostoru, zakótovat el.zásuvky,vývody vody,odpadu. Kde je vývod na digestoř, kam napojit odtah, jaký je druh energií plyn/elektrika, je tam třífázový přívod, jaké je jištění celého objektu - popřípadě rezerva v příkonu. To jim po internetu sotva pošlete. Rady nejsou od toho aby se ignorovaly už předem. Jste naivní a úkolem poradny není léčit vaši naivitu.
ingjirimares- Ta pani je mimo a nepochopí co chce po všech. Všichni jsou podle ní jen arogantní tady. Co jsem to pročítal, tak ani jednou jsem od ní nečetl, že by komukoli poděkovala. Její IQ je tykve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.