Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udrží pěna

Od: tomask® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám otázku. Ví někdo, co udrží montážní pěna. Potřebuji ubourat kus zdi u světlíku, a nechci aby mi bordel padal dolu do světlíku. Tak bych tam chctěl nacpat laťky, a do spár je upevnit pěnou, aby mi nevypadli. na to papír a hadr.

Jde jen o malé kousky. velké budu odebírat.

Myslíte, že to bude fungovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Pěna udrží nesmysl. Onehdá jsem potřeboval sundat pěnou přilepený stupeň na schodišti. Kam jsem se dostal, tak jsem pěnu uříznul a zbytek se musel dělat heverem.

hodnocení

4x
Před cca 20 lety jsem zateploval stěnu schodiště na půdu. Jen tak z legrace jsem na trám kousek vedle udělal malou buchtu pěny a do ní plácl odřezek střešní latě. Stále to tam je, když jdu někdy po schodech, tak s tou latí schválně jen tak zacloumám a furt to fest drží.

hodnocení

3x

Na Váš záměr to plně vyhoví.

hodnocení

0x

A jak pak sundáte tu pěnu z fasády? To bude krása! *zed*. Není lepší tam natáhnout plachtu a přes latě to přisponkovat do omítky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]