Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí kolik stojí hruba stavba

Od: oop odpovědí: 7 změna:

Ahoj zajimalo by me za kolik by se dala postavit hruba stavba u tohoto domu,ta cena co je uvedena se mi zda vysoka gservis.cz/... diky za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

technikjirik*
hodnocení

0x

Je mi líto, ale obrázek projektu se mi nezobrazuje...

cyril*
hodnocení

0x

Pro někoho může být cena vysoká, pro jiného zas ne. Určitě Vás nikdo nenutí nakupovat za cenu,která Vám nevyhovuje.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Cenu hrubé stavby ovlivňuje spousta aspektů, od zvoleného materiálu až po cenu prací a Vaší angažovanosti při nich.

Též se mi obrázek nezobrazuje, takže nemohu posoudit, ale máme též projekt od G-Servisu gservis.cz/... s cenou na klíč bez ZD a IS a samozřejmě v základu, co se týče vybavení byl v roce 2007 za 1.700.000 kč.A když pominu problémy s papírováním ohledně pozemků, tak jsem dnes na ceně 1.500.000kč s přístavkem, rozměry cca 8,40 x 11,50 včetně přípojek a základové desky a navíc z dražšího materiálu (Liapor SL-včetně zateplení dutin perlitem).

Ceny berte opravdu jen orientačně a jak nám bylo řečeno pracovníkem G-Servisu v Praze při konzultaci při výběru, při svépomoci si odečtěte s této ceny až 1/4.

arakain77*

Obrázek se zobrazí v hl.nabídce pod názvem ORION.Cena se určitě dá snížit výběrem materiálu,dodavatelů a smlouváním cen za práci i materiál.Ten dům není až tak velký.Záleží,jestli budete stavět svépomocí,nebo přes firmy.Troufl bych si po shlédnutí tvrdit,že se dá hrubá udělat okolo 450,000-500,000,-při stavbě svépomocí včetně střechy.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Tak pokud započítám cenu samotného projektu, cenu projektu osazení + přípojek a jejich zhotovení, zákl. desku a hrubou stavbu vč. střechy (velký rozdíl ve zvolené krytině) a samozřejmě s přiložením ruky k dílu, tak můj tip je +- 650 tis./kč

arakain77*

Já to také jen tipuji.Ale pokud víš,co koupit,kde koupit,jak a kdo a za kolik udělá,dá se stavět velmi levně.Samozřejmě souhlasím i s tvým názorem.Možná jsi na ceně blíž než já.

hodnocení

0x

zhotovotelten dům postaví za zhruba cca 750 - 1M, zbytek je jeho výdělek. Taklhle jednoduchý domek bych na klíč asi nezadával. . . . tím ta cena jde nahoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]