Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotel Baxi Duo-Tec Compact

Od: tomjv odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,mám kotel Baxi Duo-Tec Compact a při zapnutí kotle se mi začiná sekat hořák ale ve stylu že se mi sekne třeba i na 20 min a dýl a jak je seknutý tak během 5 min mám všechny radiátory horký je to normální nebo by měl hořák při zapnutí a kotel dosáhnout 60 stupnů a po půl minutě zhasnout a zase dokola?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zaseknuty horak znamena, ze kotel porad jede a necykluje, nevypina? V tehle minusovych teplotach je to normalni. Mozna bych nastavil na kotli nizsi teplotu cca 50st C, ale zalezi aby Vam to radiatory vytopili.
tomjv
hodnocení

Ne nevypíná pořád je hořák zapnutý před 5 min jsem to zapl horký radiátory a stále hořák zapnutý,teplotu vody v radiátorech lze nastavit jen na termostatu což je v základu 60 stupnů jinak na kotli to nejde je to zamčený pro uživatele a pro ohřev v bytě mám 21,5 nebo 22 stupnů víc nedávám musel bych sem vložit video

tomjv
hodnocení

A už se hořák vypl po 20 min tedka se bude zapínat a vypínat zhruba po 2 min pořád dokola na termostatu 20,5 a nastaveno mám 21,5 stupnů tedka zase radiátory schládnou a budou teplé jak dosáhne termostat 21,5 prostě takhle to tady něják je v bytě :( jestli je to dobře nebo špatně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]