Dobrý den, mám rychlou otázku na zkušenější, dělám sdk přímý podhled a koupil jsem do panelu kovové hmoždinky s hřebem 6x30, ale při doklepání hřebu nadoraz do hmoždinky praskne hmoždinka a závěs nedrží. Ten hřeb se tedy nemá doklepávat až nadoraz?
Díry jsou o centimetr větší. On při doklepavani nejvíce táhne cca 1 cm před koncem a pak praskne. Když kouknu na délku hmoždinky a jak daleko bude hřeb po dotlučení, tak ten hřeb zajede až ven z hmoždinky a proto praskne.. nejspíš
Zkusil jsem nacvično jednu doklepat mimo díru a vždy vyjel hreb ven a rozpulil spodek hmoždinky... odhadem mě to připadá, jako by ten hreb byl pro o 10mm delší hmoždinku, ale nemůžu soudit, protože jsem vzdy dělal s plastovými... a ty mě vždy drží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.