Nejste přihlášen/a.
Ahoj Kutilové !
Prosím poradte mě ... po uzavření kohoutu na baterii malinko ještě teče voda po chvíli přestane. Počítám, že budu muset vyměnit kartuši ...
No jo, ale jsou univerzální kartuše, nebo je pro každou baterii jiná? Je to hrozně levná baterie, ale výrobce nikde není, už nevím kde jsem ji kupoval ...?
A potom vůběc nevím jak tu páku rozebrat, napadá mě jedině zkusit odlomit ten kulatý symbol červené/teplé vody a tam snad bude červík - nebo je to jinde?
Moc děkuji ! Hezký víkend !
To by mohlo být, to me nenapadlo, že je ramínko zanesené a voda ještě po zavření baterie chvilku teče...
Jinak jak jsme pochopil když to bude kartuší, tak budu muset kartuši vyndat a zkusit koupit stejnou, když nejsou univerzální ... Díky moc za tip
nejdříve nám řekni jestli má výtokové raménkou perlátor a pak se můžeme bavit dál čm by to mohlo být...tedy pokud víš co je to perlátor, okud ne ta je to takové sítko na konci výtokového ramena..
Zdravím všechny, kartuši jsem vyměnil, ale bohužel stále po uzavření baterie voda chvilku pomalu odtéká ... Když sundám ramínko, tak vidím že se baterie uzavře a nic něvytéká, takže to těsní a zavírá správně ta kartuše.
Napadá mě jedině že v ramínku je nějaká usazenina, po které ta voda odtéká makinko déle. No po pravdě něchápu čím jiným by to mohlo být. Pročištění ramínka nepomohlo, ale dá se tam dostat dost těžko.
Setkal jste se s tím někdo s takovým problémem v ramínku? V železářství mě prodavač říkal, že to nikdy neviděl ...
![]() | BateriePoUzavreniVody.mp4 | 2.26 MB |
Děkuji, ale ten o-kroužek co míníte není klasické těsnění? Těsnění jsem tam přidal a nepomohlo, ale tu "gumovou navlékačku na ramínko" - to je ten o-kroužek? Prodává se to vůbec?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.