Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis z katastru nemovitostí podle majitele?

Od: jesse* odpovědí: 6 změna:

Zajímalo by mě, jestli je možné si nechat z katastru vypsat nemovitý majetek konkrétní osoby bez znalostí čísel pozemků, staveb a pod. Prostě jen zadat na KÚ údaje osoby a nechat si vypsat majetek.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Ano, je to nejen možné, ale i naprosto běžné.

lidka*
hodnocení

0x

Nejde to u nahlížení do KN : nahlizenidokn.cuzk.cz/... - zde musíte dosadit číslo pozemku a nebo stavební parcely.

Lze vyhledat nemovitost podle rodného čísla nebo podle jména a příjmení?

Nelze. Můžete použít aplikaci Dálkový přístup d/....

jesse*
hodnocení

A přímo na katastrálním úřadě? Případně kolik se pohybuje cena za stránku takového výpisu?

doplněno 30.05.10 14:31:

Ještě dodám že se jedná o majetek člena rodiny, ne můj, poskytnou mi tyto údaje?

lidka*

Zde máte informace, co je třeba uvést na žádosti a výše poplatku:

cuzk.cz/...

Jistě vám kolega poskytl správnou informaci. Já to nevím stoprocentně, tak raději odkazuji na jejich stránky. Mějte trpělivost, pokud chcete potvrdit informaci cyrila, je zde i kolega, který pracuje přímo na KN.

8976*
hodnocení

0x

stačí obecní úřad - nebo místo označené czechpoint?, vyjedou Vám to podle rodného čísla mám dojem, že 150 za stránku?

jesse*
hodnocení

Ano, ale tam mi řeknou jen komu patřé konkrétní parcela. Já mám konkrétního majitele a potřebuju vědět které pozemky a stavby mu patří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]