Nejste přihlášen/a.
Řeším jak udělat rastr pro sádrokarton, protože parozábrana budete až za deskou sádrokartonu, izolace pod krokvemi před parozabranou nebude bude až za parozábranou na krokvích tak přemýšlím jestli by šel udělat jednoduchý rastr jen na krokové závěsy cd profily za nimi by byla veškerá izolace,na cd profilu nalepená parozábrana,na cd bych nalepil šroubotěsnou pásku kvůli vrutům SDK aby se nepoškodila parozábrana
Jde mi hlavně o to jestli mohu dva kabely pro světla táhnout za cd a projít ven přes parozábranalu dvě dírky bych oblepil, zbytek kabeláže půjde v předstěnách, nechcete se mi dělat instalační mezera kvůli dvěma kabelům v celé ploše co na to říkáte? Děkuji za názory
0x
Utěsnit pouhou díru skrz fólii podle mě nebude příliš spolehlivé, ten kabel se v tom nesmí pohybovat. Já bych použil kabelovou průchodku a zatmelil matice a pak otvor, vyrábějí se i průchodky přes fólie.
Nevadí kabel ve vatě, vadí, když by se ten kabel pohyboval, páč by pak nemusel těsnit v prostupu. Ale kabel, který vede vatou, nemá důvod k pohybu.
Kabel ve vatě ničemu nevadí.
kabel, který vede vatou, nemá důvod k pohybu
No po ukončení všech prací nejspíš nemá, do té doby tam jisté riziko vidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.