Nejste přihlášen/a.
Anebo to musí být pověšeno nad zateplením? Ja k tomu nějaká legislativa, číslo paragrafu,?
Případně nějaké relevantní odkazy?
jednalo by se jenom o přívod k waw kamnům... A zateplovatčka se teprv bude dělat
Já jsem se o to zajímal před 10 lety. Bylo mi sděleno, že to můžu zakrýt, ale musí to být odvětráváno. Aby případný únik se nehromadil pod izolací. Což se mi nelíbilo, tak jsem celou ocelovou trubku řádně očistil, opatřil dalším nátěrem a niormálně zateplil do polyše. Ale bez použití cementového lepidla.
Takže trubka není vidět.
Plynová trubka může být vedena v dutině, ale dutina musí být odvětrána (otvor nehoře a dole) a trubka nesmí mít šroubované spoje. Takže svařovaná ocelová, nebo měděná lisovaná.
Normu na to nevím, ale takhle mám odborníkem dělané plynové rozvody v sádrokartonových stropech a světlíkách. Revizemi prochází bez problémů (ale tak trochu záleží na revizákovi).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.