Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak počítat patro v bytě?

Od: kina* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den všem.Rád bych se zde dozvěděl,jak se pořítá patro,které jsem dodělal v bytě.Bydlím v bytě o 48m³ a dostavěl jsem patro o velikosti 6m³.Chtěl bych se zeptat,počítá se teď plocha bytu.když ho chci prodat jako 48m³ nebo 54m³?

Děkuji za radu.

A ještě bych se zeptal,jestli někdo neví,jak se pohybuje ODHADNÍ cena bytu v Holešovicích v Praze?

Ještě jednou děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

pokud jste tedy z bytu nevyvedl např. schody do nové místnosti,což nepředpokládám, patro se nijak nezapočítává. A nesprávně píšete xM3 má to být xM2, že? Odhadní cena . . . .? a jakého bytu? starý, nový, cihlový, panel, standardní,luxusní, s vybavením, bez vybavení, opravený, nebo po rekonstr .? s balkonem, lodžií, bez balkonu, se sklepem bez sklepa. Chápete. I Holešovice mají spousty druhů bytů = různorodost cen.

marenka*
hodnocení

0x

K té odhadní ceně- pohledejte v poradně, nedávno jsem tu viděla pod nějakou otázkou odkaz na "kalkulačku" cen bytů, docela obsáhlá a přehledná, ale kdybyste mě zabili tak si nevzpomenu kde to bylo.*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]