Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna oken

Od: kuba89 odpovědí: 7 změna:

zdarec mám dotaz chystám se na vyměný oken ve 150 let starém baraku a mám dilema jestli použít na připojovacé sparu jenom pěnu nebo už tu novou pasku nejsem si jísty jak bude dolehat k těm starým stavebním otvorum z cihel řešil někdo něco podobněho

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Už jsem viděl případ, že majitel vyboural okna, naházel hezky do roviny špalety a teprve potom se dávaly okna.

kuba89
hodnocení

pri dnesnich cenach do toho se mi nechce když mně čeka 12 oken :D

12 oken nic není. To je brnkačka.

...naházel hezky do roviny špalety...uvažuji nahlas; jakým materiálem zarovnal špalety do roviny? Maltou? Byl by součinitel tepelné vodivosti PUR pěny horší než materiál, který použil pro zarovnání? Odborníci na stavebnictví, zkuste mi to vysvětlit...na oplátku vysvětlím něco z elektra, pokud budu v obraze...

hodnocení

0x

Páska má význam jedině u přesně vyzděných otvorů...u vytlučených s různě širokými mezerami práce navíc a tím i vyhozené peníze. Řešili jsme okna, sice v "trochu" mladší budově...ale na tom nesejde...

hodnocení

0x

Já bych je nedával.

kuba89
hodnocení

děkuji za rady uz jsem pár oken pravě delal a ten stavebni otvor byl značně dorasovaný :D takže mi pčišlo že páska by ztracela učel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]