Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji poradit při výběru myčky

Od: flicek® odpovědí: 14 změna:
Dobrý den,
Jdu si při radu. Chtěl bych do domácnosti pořídit novou myčku. Mám nachystané připojení vody, odpadu i El. Zásuvky včetně samostatného jističe pro myčku.
Je to domácnost trvale obývaná 3 lidmi.
Požadavky na myčku:
- volně stojící, ne vestavěnou
- větší cca 60 cm.
Akorát se v tom nevyznám, takže vůbec nevím jakou mám vybírat, ale ideálně nějakou v akci s dárkem navíc. Třeba prodlouženou záruku nebo kapsle navíc, atd.
No prostě, aby nebyla moc drahá. Takový zlatý střed kvalita/cena.
Pokud mi napíšete, s čím máte zkušenost tím lépe.
Děkuji moc a hezké vánoční svátky přeje
Lukáš.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spu
hodnocení

3x

Já když něco kupuji, tak se podívám na heureku, dále na stránky prodejců, stavím se do místních prodejen (Datart,Okay,Alza...) kde nastíním požadavky a prodavač ochotně poradí.

Ano, dělám to stejně. Na Heureka.cz najdu, zajdu se podívat do elektra a objednám na internetu u nejlevnějšího prodejce. Často s velkým balením tablet. *hej* Na netu zjistíš spotřebu, hluk, cenu a mnoho podrobností, které prodavač v obchodě ani neví. Na vybraném modelu můžeš, volbou prodejce, ušetřit tisíce. heureka.cz

hodnocení

2x
Svoj 45cm Bosch som predal po 11 rokoch plne funkcny, jedine, co som menil boli pruziny dveri. Tu na poradni su caste otazky na poruchy inych znaciek po 3 - 5 rokoch. Dobre je aj susenie so zeolitom, len si priplatite.

hodnocení

2x

Co člověk, to názor. Každej má ten svůj názor samozřejmě nejlepší.

Někdo kupuje tu nejlevnější, další k tomu přihodí prodlouženou záruku. Jiný koupí v prvním obchodě tu první co padne pod ruku. Další přebírá, porovnává jednotlivé funkce, spotřebu, hlučnost a já nevím co ještě.

Já mám v domácích spotřebičích vcelku jasno. Kupuju jedině AEG/Electrolux, takový zlatý střed, možná o malinko lepší střed a jediný problém za poslední čtvrtstoletí je spečený kontakt relé u mikrovlnky. Během hodiny závada objevena i odstraněna.

Takže já bych šel tímto směrem.

re4zon
hodnocení

1x
Zadnou dlouhodobou zkusenost nedostanes, konkretni typy se prodavaji par let. Kup co nejlevnejsi s nejdelsi zarukou, treba Candy/Hoover nebo Philco dava pet let u vetsiny typu. Na tablety zdarma a podobne kraviny v hodnote par korun se vykasli.

tomas13
hodnocení

0x
Mám 13 let Whirpool. Sůl dávám sporadicky a stále drží... Rozhodně bych vybíral podle dostupnosti náhradních dílů, což např. Whirlpool má dobrý

hodnocení

0x

Co bych poradil po přibližně 23. letém užívání různých myček je: pokud má být umístěna v kuchyňském koutě a ten je otevřený do obýváku, kde právě běží televize, je dobré vybírat ty, co mají nejnižší hlučnost. Tehdy to byly AEG. Potom jsem měl Elektrolux- taky byla dobrá, časem se pokazil hladinoměr, stále napouštěla a vypouštěla. Nyní je to Philco, a tam je dobré si vzít delší skleničku a zkusit si jí postavit do horního koše. Problém je pak ve stabilitě- na šikmé ploše špatně drží a hrozí pak pomlácení. Tenké typy a broušené tam raději nedávám, i kvůli vyslepnutí. Po cca šesti letech jsem jen měnil svépomocí péra dveří

hodnocení

0x

Nedá mi to, musím se vrátit a dodat, že jestli máte místo, kupte tu širokou. Mám úzkou Bosch, jsem sama. Když dám 2 hrnce, už moc místa nezůstane. Spotřeba o moc vyšší nebude.

Velký hrnec umyju ručně,pak se vleze víc nádobí do myčky. Ale je pravda, že ne pokaždé, někdy té vody vyteče víc než spotřebuje myčka.

pb®
hodnocení

0x
Když jsem vybírala myčku, podívala jsem se, jak vypadá myčka Miele. Zjistila jsem, že má příborovou zásuvku, tak jsem usoudila, že pokud to dali do Miele, bude to dobrá vychytávka. A taky že jo. Mám Siemens, která umyje 14 sad nádobí za hodinu na 65 stupňů a jiný program ani nepoužívám. Díky příborové zásuvce se do ní vejde nádobí opravdu hodně.

hodnocení

Dobrý den,
děkuji všem za rady.
Nakocen jsem vybral tuhle.
lgshop.cz/...
Koupenou v Planeo Elektro z 200,- slevou. Tedy za 7900,- Kč
Budu se těšit zase u další otázky. Přeji hezký večer
S pozdravem
Lukáš

Skvělý výběr. Přeji, ať si na sebe rychle zvyknete. ;)

lmgify

Koukám, že LG-Shop v rámci slevové akce nejdříve zdražil z dlouhodobé (8+ měsíců) ceny 10t na 13t, aby pak dal "obrovskou" slevu 5t na konečných 8t *alene*

tj
hodnocení

0x
Aha, pozdě... :) Tak ať slouží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]