Nejste přihlášen/a.
Já když něco kupuji, tak se podívám na heureku, dále na stránky prodejců, stavím se do místních prodejen (Datart,Okay,Alza...) kde nastíním požadavky a prodavač ochotně poradí.
Ano, dělám to stejně. Na Heureka.cz najdu, zajdu se podívat do elektra a objednám na internetu u nejlevnějšího prodejce. Často s velkým balením tablet. Na netu zjistíš spotřebu, hluk, cenu a mnoho podrobností, které prodavač v obchodě ani neví. Na vybraném modelu můžeš, volbou prodejce, ušetřit tisíce. heureka.cz
Co člověk, to názor. Každej má ten svůj názor samozřejmě nejlepší.
Někdo kupuje tu nejlevnější, další k tomu přihodí prodlouženou záruku. Jiný koupí v prvním obchodě tu první co padne pod ruku. Další přebírá, porovnává jednotlivé funkce, spotřebu, hlučnost a já nevím co ještě.
Já mám v domácích spotřebičích vcelku jasno. Kupuju jedině AEG/Electrolux, takový zlatý střed, možná o malinko lepší střed a jediný problém za poslední čtvrtstoletí je spečený kontakt relé u mikrovlnky. Během hodiny závada objevena i odstraněna.
Takže já bych šel tímto směrem.
Co bych poradil po přibližně 23. letém užívání různých myček je: pokud má být umístěna v kuchyňském koutě a ten je otevřený do obýváku, kde právě běží televize, je dobré vybírat ty, co mají nejnižší hlučnost. Tehdy to byly AEG. Potom jsem měl Elektrolux- taky byla dobrá, časem se pokazil hladinoměr, stále napouštěla a vypouštěla. Nyní je to Philco, a tam je dobré si vzít delší skleničku a zkusit si jí postavit do horního koše. Problém je pak ve stabilitě- na šikmé ploše špatně drží a hrozí pak pomlácení. Tenké typy a broušené tam raději nedávám, i kvůli vyslepnutí. Po cca šesti letech jsem jen měnil svépomocí péra dveří
Nedá mi to, musím se vrátit a dodat, že jestli máte místo, kupte tu širokou. Mám úzkou Bosch, jsem sama. Když dám 2 hrnce, už moc místa nezůstane. Spotřeba o moc vyšší nebude.
Dobrý den,
děkuji všem za rady.
Nakocen jsem vybral tuhle.
lgshop.cz/...
Koupenou v Planeo Elektro z 200,- slevou. Tedy za 7900,- Kč
Budu se těšit zase u další otázky. Přeji hezký večer
S pozdravem
Lukáš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.